EXCLUSIV  Secretele Mirelei Vescan, make-up artist: Importanța fondului de ten și machiajul unei pleoape mature

Fotografie de la inna mykytas/Pexels
Fotografie de la inna mykytas/Pexels

Make-up artistul Mirela Vescan a împărtășit câteva din secretele machiajului profesionist. 

Mirela Vescan a discutat în cadrul emisiunii "Mi-Th influencer: Machiajul pentru sărbători cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz", transmisă de DC News, despre importanța utilizării fondului de ten.

”Am să mă întorc la statistică și o să vă spun ce înseamnă să nu folosești 20 de ani fondul de ten, cu ce începe să semene tenul unei femei: ușor va începe să semene cu tenul unui bărbat. Bărbații fac mai repede cuperoză, tenul se asprește, le stă bine. Unei femei nu îi stă bine și pe măsură ce trece timpul o femeie crede că dacă ar folosi fond de ten ar arăta mai rău decât atât. Adică este foarte greu să facem filosofia fondului de ten. El îmbracă fața , este o necesitate, este primul produs pe care trebuie să îl cumpărăm”, a declarat make-up artistul Mirela Vescan.

Difuzarea machiajului pe o pleoapă căzută

Întrebată cum se machiază o pleoapă căzută, Vescan a răspuns ferm:

”În primul rând pleoapa nu cade. Noi o numim relief asiatic. Folosim nuanțe închise sau medii și dacă se poate cât mai mate, cel mult semimate. Nu ne ducem spre satinat, sidef deloc. Putem folosi particule strălucitoare, vedem unde putem să le poziționăm, dar dacă folosim texturi mate, automat ochiul întinerește incredibil de mult", a mai declarat Mirela Vescan.

Secretul machiajului buzelor. Make-up artistul Mirela Vescan: A da contur folosind doar rujul este o virtute

”Am ajuns la concluzia că nu trebuie să iei în considerare tot ce se întâmplă în jur. Tu trebuie să îți faci sezonul, tu arăți bine, tu trebuie să te aranjezi, tu îți dai drumul la viață mai departe”, a fost discursul de debut în emisiunea "Mi-Th influencer: Machiajul pentru sărbători cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz", transmisă de DC News.

De obicei lumea scoate un ruj, iar în cazuri fericite acel ruj este prevăzut cu o pensulă. În machiaj conturarea buzelor este foarte importantă. Ce anume trebuie să alegem la sfârșit de an 2022 pentru conturarea buzelor, ne-a sfătuit make-up artistul Mirela Vescan:

”E mult de vorbit. În ultimii zece ani au explodat rețelele sociale și spre bucuria mea machiajul a înflorit. Creionul de buze a fost cumva scos la pensie pe rețelele sociale. În orice magazin te duci vei găsi o gamă largă cu nuanțe superbe de creioane pentru conturul buzelor. Creionul pentru contur are câteva roluri foarte importante. În primul rând evidențiază o gură foarte frumoasă, echilibrează asimetriile, asigură acuratețea machiajului și crește rezistența rujului pe buze, pentru că nu toată lumea iubește texturile liquid mat, pentru că atunci când se iau de pe buze, se iau cu tot cu piele. Dacă îți hidratezi buzele în fiecare seară îl poți folosi”, a declarat Mirela Vescan... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel