Secreția de hormoni tiroidieni reglată cu un amestec uimitor

Afecțiunile glandei tiroide a ajuns să afecteze tot mai multe persoane.  Secreția insuficientă de hormoni tiroidieni este denumită hipotiroidie sau mixedem, însoțită de scăderea consumului caloric (hipometabolism). Secretia excesivă de hormoni tiroidieni determină hipertiroidie sau tireotoxicoza și hipermetabolism. Pacientii care sufera de afectiuni ale glandei tiroide au variații ale nivelului energetic, au intoleranță la frig sau căldura, variații ale tonusului muscular, labilitate emoțională sau probleme cu greutatea corporală.

Exista numeroase alimente si nutrienti ce contribuie la buna functionare a tiroidei insa ceea ce vei descoperi mai jos te va incanta. Introdu in dieta zilnica acest amestec si te asigur ca simptomele proastei functionari a tiroidei vor fi eliminate complet, potrivit secretele.com.

Vezi mai jos cum sa-ti prepari amestecul!

Vei avea nevoie de:

5 ridichii medii

1 castravete mic

1 radacina de telina

1 morcov

1 lamaie fara coaja

Afectiuni frecvente ale tiroidei

Cu ajutorul storcatorului, fa un suc din aceste ingrediente si consuma-l in fiecare dimineata dupa micul dejun. Acest suc nu trebuie sa-ti lipseasca din dieta zilnica in cazul in care suferi de afectiuni ale glandei tiroide.

Ridichiile sunt deosebit de utile pentru tiroida, ele oferind rezultate extrem de bune in tratamentul glandei tiroide. Ce este extrem de interesant este ca un anume compus gasit in ridichii regleaza nivelul de tiroxina si calcitonina (un hormon peptidic).

Citește și: Probleme cu glanda tiroidă: Simptome care te trimit la medic

Pe langa consumul acestui amestec va sugerez sa luati in considerare si urmatoarele sfaturi:

- eliminati consumul de produse ce contin gluten cum ar fi: paine, biscuiti, clatite, aluaturi de pita, paste fainoase etc

- eliminati complet consumul de zahar sau orice produse ce contin zahar cum ar fi : zahar alb granulat, zahar brun, sirop de porumb, melasa, etc. Incercati sa indulciti alimentele cu o planta binecunoscuta si extrem de benefica organismului – stevia!

- evitati pe cat posibil stresul emotional ( furie, anxietate, vinovatie, frica)

- orice program de detoxifiere a colonului va fi de mare ajutor pentru buna functionare a glandei tiroide. Vezi aici cum sa faci o detoxifiere eficienta a colonului!

Bautura care îți păstrează tiroida sănătoasă

- inlocuieste orice fel de ulei cu uleiul de cocos. Acesta este cel mai stabil ulei din cauza trigliceridelor sale cu catena medie. Asadar, fie ca iti faci o salata, fie ca iti gatesti mancarea preferata, nu uita sa folosesti ulei de cocos si sa uiti de celelalte uleiuri pe care le foloseai pana acum.

- poti folosi ulei de cocos si in locul untului sau margarinei. Prin includerea uleiului de cocos in dieta zilnica, multe persoane si-au imbunatatit functia glandei tiroide.

- evitati pe cat posibil contactul cu fluorul. Cumparti pasta de dinti fara fluor. Puteti sa o preparati in casa (vezi aici reteta) sau puteti cumpara pasta de dinti fara fluor de la magazinele cu produse naturale.

- faceti zilnic miscare. Daca nu puteti alerga sau nu puteti merge la sala de fitnes, incercati mersul rapid pe jos. Este un exercitiu simplu de urmat de orice persoana, la orice varsta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel