Sean Norvis și Geo Da Silva reinventează Ciorcâlia

Sean Norvis si Geo Da Silva revin in atentia publicului cu o noua piesa, “Plini de umor(Lie ciocarlie)”.

Piesa este extrasa de pe albumul de debut, "The way I feel", al artistului timisorean Sean Norvis, material ce urmeaza a fi lansat chiar de ziua de nastere a acestuia, in data de 14 mai 2016.

“Plini de umor(Lie ciocarlie)” este o piesa diferita fata de celelalte piese incluse pe album, pentru ca are o poveste atipica. Vocea din piesa este o inregistrare live de la un show de succes al celor doi artisti (Nouveau Timisoara). Aceasta idee a venit instantaneu, cand impreuna cu publicul au dat frau liber spontaneitatii. Reactia favorabila a publicului i-a determinat pe cei doi sa concretizeze acest proiect. Plini de umor(Lie Ciocarlie) este o piesa
dedicata in special clubberilor.

Piesa “Plini de umor (Lie ciocarlie)” va fi gasita Exclusiv pe beatport in data de 21 Aprilie 2016, iar in 14 Mai in toata lumea, odata cu albumul. E.P.-ul va mai contine, pe langa piesa originala, si o varianta instrumentala, si o varianta Dub Mix.



Piesa va fi lansata la casa de discuri Spread Your Legs Recordings, ce a fost fondata de catre Sean Norvis. Pe langa aceasta, aici mai sunt licentiate peste 200 de piese ale unor artisti precum: Alex Mica, Bruno Kauffmann, Seepryan, Dj Dark, Asher, Screen, Mentol, Mihai Stroe, Jayme Jay, 4U, Kp London, Irina Florea, Andreea Ilie, Dennis Hertz, O.J.K., Iulian Badea, Elless si lista continua.

Albumul este sustinut in prezent de artisti precum: Paul Oakenfold (Dj-ul nr. 1 al lumii in 1998 si 1999), Ferry Corsten (Flashover Recordings), Sam Divine (DJ@Ushuaia, Radio Music Selector@Defected),Mr. Pit(Coldharbour Recordings), Raneem (Komodia Records), Kp London (DJ@Feel, Radio Music Selector), Kiss FM (Ukraine), Sergio Matina (DJ@Voice of the Underground), Marcello Niespolo (Radio Ibiza), DJ ROSS, Simone, Philip Aelis (Music Journalist@DJ MAG Franta), Orio Di Brazzano, Ross Prini, Nick Fiorucci, Stefano Munari, Matteo Crema, si multi altii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel