Schneider Electric, desemnată lider în sisteme de management al distribuţiei electrice de către Gartner

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, a fost desemnată de firma americană de analiză Gartner lider în sisteme avansate de management al distribuţiei electrice (ADMS), în cadrul unui raport Magic Quadrant.

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, a fost desemnată de firma americană de analiză Gartner lider în sisteme avansate de management al distribuţiei electrice (ADMS), în cadrul unui raport Magic Quadrant.

Raportul Magic Quadrant al Gartner este apreciat la nivel internaţional ca o sursă autorizată pentru comparaţii competitive în industria tehnologiei informaţiei. Acest tip de studiu prezintă, prin intermediul analizelor în profunzime şi rezumatelor vizuale, nivelul de maturitate şi direcţiile de dezvoltare ale pieţelor, precum şi ale principalilor furnizori. Acesta este primul studiu Magic Quadrant dedicat sistemelor de management al distribuţiei electrice, reflectând maturitatea industriei şi stabilitatea pieţei.

„Noul raport Magic Quadrant demonstrează evoluţia pieţei de ADMS şi evidenţiază cerinţele tot mai mari ale consumatorilor privind fiabilitatea reţelei”, a declarat Frédéric Abbal, Executive Vice President, Energy Business, Schneider Electric. „Considerăm poziţionarea ca lider de către Gartner în raportul Magic Quadrant drept o confirmare a misiunii noastre de a ne ajuta clienţii să exploateze puterea tehnologiei pentru a face energia mai sigură, fiabilă, eficientă, productivă şi verde, îmbunătăţindu-şi, în acelaşi timp, performanţele de business. Continuăm să inovăm şi să oferim noi soluţii pentru a asigura desfăşurarea optimă a proceselor critice ale companiilor, atât în condiţii normale, cât şi de furtună.”

Schneider Electric este recunoscută drept cea mai avansată companie în ceea ce priveşte Implementarea Ideilor şi Abilitatea de Execuţie a acestora, conform raportului Magiy Quadrant. Principalele motive pentru care companiei i-a fost atribuită poziţia de lider constau în numărul mare de componente funcţionale ADMS pe care Schneider Electric le are în producţie – aproape dublu faţă de următorul competitor – precum şi în interoperabilitatea cu sistemele celorlalte companii şi în funcţionalitatea completă SCADA şi a sistemului de management al întreruperilor (OMS).

Soluţia ADMS oferită de Schneider Electric ajută companiile în analiza, operarea, planificarea şi optimizarea sistemelor de distribuţie a electricităţii. Aceasta include funcţii avansate de analiză care le permit companiilor să-şi optimizeze operaţiile din reţea, propunând abordări proactive cerinţelor de management, asigurând resurse de energie distribuită şi îmbunătăţind procesele de management în caz de furtună. Soluţia oferă o platformă complexă cu opţiuni flexibile de implementare pentru a ajuta companiile să-şi administreze şi să-şi opereze reţelele într-un mod sigur, fiabil şi eficient.

Raportul Magic Quadrant este disponibil pe site-ul web www.gartner.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel