Schneider Electric a fost desemnată, de către o firmă independentă, lider în software de management energetic al clădirilor

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, anunţă că mai multe platforme de management energetic al clădirilor dezvoltate de companie au fost desemnate lideri de către firma de analiză independentă

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, anunţă că mai multe platforme de management energetic al clădirilor dezvoltate de companie au fost desemnate lideri de către firma de analiză independentă Verdantix în cadrul raportului Green Quadrant® Building Energy Management Software pe anul 2014. StruxureWare Resource Advisor, StruxureWare Building Operation şi StruxureWare Energy Operation au fost votate cele mai bune  platforme din clasa lor, în comparaţie cu cele oferite de alţi furnizori, deoarece ajută organizaţiile în îmbunătăţirea strategiilor de management energetic, gestionarea achiziţiei de energie şi managementul riscului, raportarea consumului de carbon şi energie, reducerea costurilor generale cu energia. 

Schneider Electric a obţinut, de asemenea, cel mai bun punctaj general pentru dezvoltarea rapidă a pieţei datorită punctelor primite pentru viziune de piaţă şi sustenabilitate, strategie şi arhitectură de produs, impulsul clienţilor, valoare şi implementare, resurse organizaţionale, resurse financiare şi parteneriate.

 

Platformele Schneider Electric evaluate în cadrul acestui raport sunt:

  • StruxureWare™ Resource Advisor: O platformă complexă de tip Software-as-a-Service (SaaS), care oferă un acces facil la rapoarte şi sinteze de date privind consumul de carbon, energie şi alte resurse din cadrul unei întreprinderi, pentru a ajuta compania să implementeze strategii de impact privind managementul energiei şi sustenabilitatea.
  • StruxureWare Building Operation: Parte a soluţiei SmartStruxure, această aplicaţie oferă funcţii integrate de monitorizare, control, management al energiei, al iluminatului, protecţie împotriva incendiilor şi HVAC, pentru a optimiza utilizarea energiei, a reduce consumul şi a menţine un mediu sănătos.
  • StruxureWare Energy Operation: Este un instrument SaaS bazat pe cloud care colectează informaţii privind consumul de energie pentru a ajuta organizaţiile în optimizarea utilizării de energie şi în reducerea costurilor de operare/ 

„Obţinerea poziţiei de lider în raportul Verdantix Green Quadrant Building Energy Management Software reprezintă o recunoaştere a viziunii Schneider Electric şi a dedicării sale pentru investiţii în soluţii de energie şi sustenabilitate”, a declarat Steve Wilhite, Senior Vice President Energy and Sustainability Services în cadrul Schneider Electric. „Furnizarea celor mai bune soluţii şi instrumente prin care clienţii noştri îşi pot îmbunătăţi performanţele de business reprezintă scopul tuturor activităţilor noastre.”

Raportul Green Quadrant combină datele de referinţă oferite de 14 furnizori, răspunsurile la un chestionar de 130 de puncte şi interviurile cu un panel independent de 15 clienţi din nouă industrii, care au achiziţionat sau intenţionează să cumpere software de management energetic al clădirilor.

Acest raport poate ajuta persoanele cu putere de decizie din cadrul companiilor, inclusiv directorii financiari, cei ai departamentelor de energie, clădiri, imobiliare sau achiziţii, în selectarea unui furnizor de software pentru alimentarea, consumul şi costurile cu energia. De asemenea, este util în industrii precum cea bancară, de servicii, medicală, hotelieră, de asigurări, de media sau de retail, indiferent de dimensiunile companiei sau de impactul său asupra mediului.

„Schneider Electric continuă să se remarce ca lider în managementul energiei şi al sustenabilităţii”, a declarat Matthew Heffley, analist în cadrul Verdantix. „Caracteristicile, funcţionalitatea şi interoperabilitatea soluţiilor StruxureWare de management energetic al clădirilor sunt de clasă mondială.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel