SCANDAL la Românii au talent 2017. Maxim Prepeliță: Din ce motiv am fost eliminat?

Maxim Prepeliță a ridicat juriul și toata sala în picioare la Românii au talent 2017.

Concurentul a primit patru DA și teoretic a trecut în etapa următoare, doar că se pare că între timp a primit o veste proastă.

"Pot să aflu, vă rog frumos, din ce motiv am fost eliminat din concursul Românii au talent cu câteva zile înainte de semifinală, cu toate că am fost anunțat că pe data 19 mai o să particip și trebuia să fiu prezent la București pe 17 mai?", a scris Maxim Prepeliță pe Facebook. Rămâne de văzut care este poziția Pro TV.

De profesie bijutier, Maxim Prepeliță a urcat pe scena Românii au talent și, fără pregătire muzicală de specialitate, a atins toate notele piesei "Caruso" a lui Andrea Bocelli. Andra a rămas cu adevărat impresionantă de vocea lui sensibilă, iar spectatorii s-au ridicat în picioare la finalul momentului său.

"Trebuie să-l iau în brațe, mi-a făcut piele de găina", a spus artista, la acel moment, care a urcat pe scenă și l-a îmbrățișat pe concurent. "N-ai venit cu mâna goală, ai venit cu o minunăție de voce", a adăugat ea, care l-a certat inițial că, bijutier fiind, nu a adus niciun cadou juriului. Totul, în glumă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel