Scandal: Apple a aprobat o aplicaţie pentru iPhone care incită la homofobie

Manhattan Declaration
Manhattan Declaration

Apple Store, locul de unde se descarcă aplicaţiile pentru iPhone, permite descărcarea aplicaţiei „Manhattan Declaration”, care invită utilizatorii la semnarea unei petiţii împotriva drepturilor legale deja câştigate de comunitatea gay.

apple store - Manhattan DeclarationApple dă senzaţia că începe să piardă controlul asupra magazinului său de aplicaţii pentru iPhone, ceea ce se poate justifica şi prin dimensiunea enormă pe care începe să o capete acest proiect, care deja conţine milioane de aplicaţii care se descarcă cu miile în fiecare minut de către utilizatorii din toată lumea.

După ce secţiunile magazinului de aplicaţii dedicate Spaniei şi Italiei au devenit fasciste, Apple a autorizat acum distribuţia unei aplicaţii care cere utilizatorilor semnătura pentru o petiţie de anulare a drepturilor câştigate de comunitatea gay.

„Manhattan Declaration” este o aplicaţie creată de o organizaţie care încearcă de ani buni de zile să anuleze drepturile homosexualilor din SUA. Organizaţiile conunităţii LGTB (lesbi, gay, transexuali, bisexuali) din toată lumea au cerut companiei Apple să elimine această aplicaţie, aşa cum a facut-o şi în cazul aplicaţiilor cu conţinut erotic, considerând că este o aplicaţie care permite extinderea ideilor homofobe, care compară homosexualitatea cu incestul şi atacă libertatea în alte subiecte sensibile, cum ar fi avortul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel