Rovana Plumb, scrisoare deschisă către Alina Gorghiu

Rovana Plumb, președinta Consiliului Național al PSD, i-a adresat o scrisoare deschisă copreședintei PNL, Alina Gorghiu, în care a făcut un apel să nu mai protejeze corupții din partid, indiferent de susținerea de care s-a bucurat din partea lor și să-și transforme vorbele în fapte. 

Iată scrisoarea Rovanei Plumb către Alina Gorghiu: 

Stimată colegă,

Fac un apel ferm către dumneavoastră, în calitate de co-președinte al PNL, să nu vă mai protejați corupții din partid! Vă cer, doamnă Gorghiu, să puneți capăt tăcerii cu privire la problemele cu legea ale domnului Cristian Adomniței, să luați atitudine și să arătați românilor că aveți coloană vertebrală! Tăcerea dumneavoastră în cazul Adomniței este una complice!

Adevărata ipocrizie

Deși el este aflat sub control judiciar, a fost ferit chiar și de cea mai mică mustrare din partea dumneavoastră! Cred că în asemenea condiții este legitim să ne întrebăm dacă nu cumva tratamentul preferențial vine ca urmare a susținerii de care v-ați bucurat din partea dânsului pentru conducerea PNL? Dar adevărata ipocrizie în acest caz vine din virulența cu care v-ați repezit să atacați PSD pentru cazul primarului Nichita, care nici măcar nu este cercetat în vreun dosar de corupție și care, spre deosebire de domnul Adomniței, s-a autosuspendat din toate funcțiile din partid!

Ați preluat ipocrizia, demagogia și minciuna

Ați câștigat șefia PNL asumându-vă public că veți reforma PNL, într-o așa-zisă campanie de curățare a formațiunii politice pe care o conduceți. De atunci și până acum vorbiți încontinuu despre stat de drept, justiție și lupta anti-corupție. Cu toții am crezut că, un lider tânăr ca dumneavoastră, va veni cu o abordare nouă, proaspătă în politică! Dar iată că, privind retrospectiv, ați ratat toate șansele de a transpune în realitate obiectivele pe care vi le-ați asumat! Mai mult decât atât, ați preluat ipocrizia, demagogia și minciuna prin care s-a consacrat vechiul PDL.

Lista eșecurilor dumneavoastră în lupta anti-corupție din propria ogradă devine neîncăpătoare

Nu pot să nu observ cum așa-numitul nou PNL a fost cotropit, de fapt, de noul PDL. Iar aceasta în doar câteva luni. Ați vorbit neîncetat despre integritatea politică din România. Ați fluturat câteva cuvinte în spațiul public, dar n-ați făcut nimic! Nicio acțiune concretă! Nu mai clamați principii pe care nu le aveți! Spre deosebire de PSD, care a adoptat deja cele mai ferme criterii de integritate - pe care le respectă după cum bine se vede - dumneavoastră veniți doar cu discursuri mincinoase! Doamnă Alina Gorghiu, puneți fapte în locul vorbelor, întrucât lista eșecurilor dumneavoastră în lupta anti-corupție din propria ogradă devine neîncăpătoare! Rovana Plumb, Președintele Consiliului Național al PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel