Românul Gabriel Constantin, omul de încredere al familiei Trump. Cum a ajuns să conducă Trump Tower Chicago: "Spălam vase..."

Românul Gabriel Constantin a povestit cum a ajuns să fie omul de încredere al familiei Trump și de unde a plecat. Astăzi, conduce unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din lume, Trump Tower Chicago. 

"Nu ştiu cum ar fi fost dacă aș fi stat în Irlanda, dar nu regret niciun pas pe care l-am făcut până acum, de când am plecat de acolo. Primul job a fost la Trinity College. Spălam vase la Jurys Hotel şi făceam scrimă la Trinity College. Spălam vase. Nu m-am uitat niciodată la serviciul ăla că este de spălat vase. Mă gândeam că nu puteam face bani de ajuns cu scrima şi îmi mai trebuia venit ca să pot face alte chestii. Întotdeauna mi-a plăcut industria asta de mâncare şi băutură şi spălatul de vase este de unde începi.

Şi tot nu mi-au ajuns banii şi am mai găsit un serviciu, să servesc. Apoi, noaptea, am găsit un prieten acolo şi puneau covoare. Văzând că fac mai mulţi bani decât din spălatul de vase, m-am lăsat de asta. Ziua munceam la restaurant şi noaptea puneam covoare, iar seara mă duceam la scrimă. Nu dormeam prea mult", a declarat Gabriel Constantin într-un interviu pentru "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Nu am lucrat niciodată cu patroni așa de implicați"

"La momentul ăla, mi-a devenit vis să ajung în America. Am găsit un servicu în New Orleans la Intercontinental. Acolo am petrecut trei ani, acolo mi-am întâlnit soţia, mi-am făcut prieteni şi m-am dezvoltat. Am trăit în hotel, în primele trei luni, cu copilul într-o cameră", a mai povestit românul.

Într-o zi a fost sunat din Miami. Atunci a început colaborarea cu familia Trump. A fost omul cheie în deschiderea şi renovarea uneia dintre cele mai luxoase proprietăţi și a lucrat alături de membrii familiei. "Ne ajutau până și să selectăm furculițele, farfuriile, covoarele. Negociau contractele cu noi. Nu am lucrat niciodată cu patroni așa de implicați", a mai spus Gabriel Constantin.

"Nu îmi venea să cred"

Iar lucrurile au evoluat frumos pentru românul nostru.

"Sună telefonul şi este CEO cu Eric Trump la telefon. Mi-a spus "credem că tu o să creşti mult cu compania noastră, eşti loial". Nu îmi venea să cred la acel moment. Pentru o clădire ca Trump Tower Chicago, dacă nu ar fi o companie ca Trump, ţi-ar cere să ai zece ani experienţă ca general manager", a spus Gabriel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel