ROMÂNII AU TALENT. Mihaela Rădulescu, replică șoc pentru un concurent

ROMANII AU TALENT. Mihaela Rădulescu i-a dat o replică cu subînțeles unui concurent care a făcut un număr de acrobație.

ROMANII AU TALENT. Un concurent din Republica Moldova i-a provocat Mihaelei Rădulescu exclamații insinuante: "Exact ce mi-a recomandat doctorul! Adevărul e că îmi trebuie unul din asta mai echilibrat, căci unul care sare pe toate alea am bifat", a spus Mihaela Rădulescu în emisunea din această seară.

În timpul acrobațiilor moldoveanului, Pavel Bartoș s-a adresat doamnelor din juriu: "Respiră, Mihaela, respiră! Andra, respiră și tu!".

Numărul nu a fost perfect, dar Mihaela Rădulescu a spus că nu-i poate găsi vreun defect concurentului: "A fost un cadou frumos, plăcut ochiului și sufletului. Ție, să-ți găsesc vreun defect, aș fi nebună! Eu sunt o femeie foarte casnică, mă gândesc cum dai tu cu aspiratorul, cum spargi o ceapă. Mă gândesc câte am putea face noi împreună acasă".

Diva, care i-a acordat votul pentru etapa următoare, la fel ca ceilalţi trei juraţi, a mărturisit că tânărul i-a adus aminte de... Dani. "Am crezut că e Dani prima dată. Eşti visul meu, ai pantaloni roţii, te dai cu motorul, te dai peste cap", a spus jurata, cu zâmbetul pe buze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel