Românii au talent: Cine sunt câștigătorii penultimei semifinale

romanii_au-talent
romanii_au-talent

A patra semifinală a concursului Românii au talent, difuzată vineri, la Pro TV, a desemnat următorii trei finaliști care vor intra în finala ce va avea loc pe 10 mai, la capătul unei seri pline de momente sensibile și spectaculoase.  

Concurentul care a strâns cele mai multe voturi de la spectatori, vineri seară, a fost Bogdan Olteanu. Al doilea favorit al publicului a fost dansatorul Mircea Palamari.

Jurații au fost și de această dată obligați să aleagă între următorii clasați, apreciați de public: magicianul Andrei Andronachi și Classic Beat Orchestra.

Andi Moisescu a apreciat actul artistic și a ales Classic Beat Orchestra. Andra a ales pentru finală tot Classic Beat Orchestra.

Câștigătorii concursului Românii au talent, declarați câștigători ai semifinalei din această seară, se vor alătura, în marea finală, celorlați competitori declarați învingători în semifinalele anterioare, respectiv desenatoarea în nisip Ana Munteanu, dansatoarea de step Camelia Duță, dansatorii Alex și Andra, consultantul financiar care a uimit o ţară întreaga cu vocea ei, Artene Gabriela, mentalistul Vlad Grigorescu și acordeonistul Rotari Ghenadie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel