ROMÂNII AU TALENT 2017. UNISON STARS, o explozie în semifinala din 19 mai

ROMÂNII AU TALENT 2017. În semifinala de vineri, 19 mai, la Românii au talent 2017, a urcat pe scenă corul UNISON STARS. Ca în preselecții, membrii grupului au fost explozivi. Au început lent, apoi pur și simplu s-au dezlănțuit la Românii au talent 2017.

ROMÂNII AU TALENT 2017. A fost un moment 100% românesc, demn de marea finală a concursului de la PRO TV. Îmbrăcați în ii, membrii corului UNISON STARS i-au cucerit pe jurați. Sunt 36 la număr și au pus în scenă un show memorabil.

ROMÂNII AU TALENT 2017. "Acești oameni minunați mi-au schimbat percepția asupra ideii de cor. Sunteți un exemplu bun și, cu siguranță, fiul meu va vrea să meargă la cor după ce v-a văzut", a zis Andra.

ROMÂNII AU TALENT 2017. "A fost un moment foarte bun, ca în preselecții. Ei pot desena într-un fel finala", a spus Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT 2017. "Dacă cineva mi-ar fi zis că un cor va ajunge în semifinală și poate în finală, aș fi zis că nu este în regulă, dar voi sunteți în regulă", a zis Mihaela Rădulescu.

[citeste si]

ROMÂNII AU TALENT 2017. "Talentul vostru este ne surprindeți vocal", a adăugat Florin Călinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel