ROMÂNII AU TALENT 2017. Andi Moisescu, tăios cu parlamentarii

Andi Moisescu a făcut o comparație între parlamentari și numărul de pe scena ”Românii au talent” al concurentei Crina Cristurean. 

Andi Moisescu i-a spus Crinei Cristurean că există o mare diferență între ”spectacolul din Parlament” din această săptămână și numărul său de pe scenă. Juratul de la ”Românii au talent” a opinat: ”Am senzația că noi și ei (n.r. parlamentarii) trăim în lumi complet diferite”. 

[citeste si]

Crina Cristurean a cântat la preselecții Nessun dorma și a încântat jurații cu timbrul ei vocal puternic. Zilele acestea, concurenta repetă pentru semifinală și le pregătește telespectatorilor un moment surprinzător. Crina este elevă, nu a luat lecții de canto până acum, ci a fost îndrumată de un voluntar. Părinții au descoperit că are ureche muzicală de când era foarte mică și cânta prin casă, apoi talentul i-a fost șlefuit de coordonatorul grupului vocal din care face parte. În timpul liber, face origami, îi place să realizeze diverse obiecte și să deseneze. Tot timpul meșterește câte ceva. Învață rapid tot ce vede la expoziții, pe internet sau la televizor și speră să devină un artist cunoscut, având toată susținerea familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel