România va avea primul Centru Național de Protonoterapie: Cea mai modernă metodă de tratare a tumorilor

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @romanzaiets
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @romanzaiets

Dr. Alexandru Rogobete, secretar de stat din cadrul Ministerului Sănătății, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare prin care lasă publicul să știe că a fost implementat planul pentru primul Centru Național de Protonoterapie, un spital pentru pacienții cu tumori.

„România va avea primul Centru Național de Protonoterapie!

Terapia cu protoni este cea mai modernă și sofisticată metodă terapeutică pentru tratamentul tumorilor, în special a celor localizate în zone sensibile sau a tumorilor mai dificil de abordat prin alte metode de tratament clasice.

Acesta nu este doar un proiect, este şansa pacienţilor oncologici de a avea acces la tratamente de ultimă generaţie şi oportunitatea imensă a României de a avea un Centru de Excelenţă în Protonoterapie, finanţat din fonduri europene nerambursabile.

Ministerul Sănătății finalizează în curând consultarea de piață pentru proiectul ce presupune construcția și dotarea completă, la cele mai înalte standarde, a primului Centru Național de Protonoterapie, atât de necesar pacienților oncologici.

Estimăm că la începutul lunii august se va lansa licitația pentru construcția și dotarea centrului!

Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Îi lăsăm doar pe cei care au căpușat și încearcă să mai căpușeze sistemul public de sănătate, sistemul oamenilor care țin țara pe umeri!

Știu toate interesele și toate calculele pentru acest proiect! NU VOR AVEA LOC! Banii merg DOAR SPRE SISTEMUL PUBLIC ȘI PENTRU SALVAREA ACESTUIA! Să fiu mai FERM! Aviz amatorilor… acest proiect se va face și va fi coordonat și implementat de Ministerul Sănătății. Se va face TRANSPARENT, CORECT… pentru OAMENI! Sănătate pentru oameni!”, a fost mesajul secretarului de stat din cadrul Ministerului Sănătății, Dr. Alexandru Rogobete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel