România - Spania, amical de lux pe Arena Națională, pe 27 martie 2016

Așa cum a cerut selecționerul Anghel Iordănescu, România va avea parte de meciuri cu adversari redutabili în campania de pregătire a Campionatului European de Fotbal 2016.

FRF a anunțat că a stabilit un amical cu Spania, care va avea loc 27 martie 2016, pe Arena Națională din Capitală.

”Federația Română de Fotbal are bucuria să anunțe o partidă de excepție pentru echipa națională: pe 27 martie 2016, România va juca acasă, împotriva Spaniei! “Tricolorii” vor avea în față reprezentativa care a triumfat în ultimele două ediții de Campionat European și care a câștigat titlul mondial în 2010, echipă calificată, de asemenea, la Euro 2016 și pentru care au evoluat, pe durata ultimelor preliminarii, fotbaliști precum Fabregas, Pique, Mata, Sergio Ramos sau Iniesta”, a anunțat FRF în această dimineață.

Naționala pregătită de Vicente Del Bosque este calificată la EURO 2016 și este văzută ca una dintre favorite la câștigarea turneului. 

Detaliile privind ora și locul unde suporterii români vor putea urmări meciul dintre “tricolori” și echipa pregătită de Vicente del Bosque vor fi stabilite ulterior, a mai precizat Federația Română de Fotbal.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel