România - Rep. Moldova 2-0, în preliminariile Campionatului European Under-17

Selecţionata României a învins formaţia Republicii Moldova cu scorul de 2-0 (0-0), miercuri, la Chişinău, în grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului European de fotbal feminin Under-17 din 2020, dar a ratat calificarea directă în turul de elită.

Tricolorele s-au impus prin golurile marcate de Cristina Daniela Botojel (52 - penalty) şi Adina Cristina Borodi (87), dar au ratat numeroase ocazii de gol, printre care şi un penalty (38), prin Rita Mitri.

Raportul şuturilor la poartă a fost de 28-8 pentru România, iar la cele pe poartă a fost de 13-3.

Selecţionera Irina Giurgiu a aliniat echipa: Ioana Elisabeta Grigoraş - Gyorgyi Toth, Antonia Bratu, Ioana Edvina Ciontoş (căpitan), Noemi Vincze - Roxana Elena Mirea, Cristina Daniela Botojel, Aranka Orban (Kincso Szekely, 46) - Ioana Maria Nicoleta Bălăceanu, Adina Cristina Borodi, Rita Mitri (Elena Maria Frîncu, 75).

Elveţia a învins Turcia cu 2-0 în cealaltă partidă.

În clasament, Elveţia a ocupat primul loc, cu 9 puncte, urmată de Turcia, 4 puncte, România, 4 puncte, Rep. Moldova, 0 puncte.

România a remizat cu Turcia, 4-4, primind gol în min. 90+8, a fost surclasată de Elveţia cu 8-0 şi a învins Rep. Moldova cu 2-0.

În turul de elită, programat în primăvara anului 2020, se califică primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune patru locuri trei. Tricolorele vor trebui să aştepte încheierea primei faze a preliminariilor pentru a vedea dacă se numără printre cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel