Rolul cadourilor de Paște în relația cu partenerii de afaceri

cadou
cadou

Cu ocazia sărbătorii Pascale un cadou elegant realizat cu gust poate fi o surpriză plăcută și apreciata atât de către parteneri și colaboratori cât și de angajați.

Un Coș de Cadouri plin cu vinuri selecte, delicatese, cozonac, ciocolată fină și fructe, toate într-un coș de răchiță unic ca design, sunt întotdeauna o alternativă elegantă pentru cadourile pe care le oferiți de Paște. Dacă doriți însă ceva pentru un director sau un om de afaceri important puteți opta pentru o cutie de vin deluxe, cu accesorii din inox, alături de o sticlă de vin deosebită, cum ar fi un Bordeaux sau Chianti.

Magazinul online www.cadouri-originale.ro, operat sub brand-ul Borealy, oferă companiilor interesate cadouri de sezon - Coșuri cu produse specifice de Paște cât și cadouri unice. Pe lângă modelele deja existente, cadourile pot fi adaptate cerințelor și nevoilor clienților. La cererea clientului aceste cadouri pot fi personalizate cu elementele sale de identificare și cu mesajul dorit, imaginea companiei dumneavoastră fiind astfel reprezentată simplu și elegant pe biroul oricărui potențial client sau partener.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel