Rezultate activitate Poliția de Frontieră. Carmen Dan: Pe bună dreptate!

Carmen Dan
Carmen Dan

Rezultatele activităţii Poliţiei de Frontieră sunt demne de tot respectul, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, cu prilejul sărbătoririi zilei armei.

"Salvatori, vigilenţi, dedicaţi, cu responsabilitatea, nu foarte uşoară de multe ori, de a proteja graniţele României, ţara pentru care au jurat credinţă. Aceştia sunt poliţiştii de frontieră, cei care îşi sărbătoresc astăzi ziua armei. Oamenii ştiu despre ei că desfăşoară misiuni la frontierele ţării, fără a-i identifica neapărat drept salvatori. Cu siguranţă însă, nu de aceeaşi părere sunt cele 270 de persoane care, destul de recent, se aflau în pericol de înec în apele Mării Egee. Acestea trăiesc datorită lor şi colegilor din alte state care au acţionat, sub egida FRONTEX, în sprijinul autorităţilor elene!", a arătat Carmen Dan într-o postare pe Facebook.

Potrivit ministrului, în egală măsură, orice ilegalitate stopată la timp este, pentru un angajat al Ministerului Afacerilor Interne, motiv de împlinire profesională.

"Sunt convinsă că asta au simţit şi cei doi colegi care au primit distincţia "Poliţistul de frontieră al anului 2018". Pe bună dreptate! Rezultatele obţinute de aceştia pe linia combaterii contrabandei şi a traficului de migranţi sunt demne de tot respectul. Îi felicit, de asemenea, pe toţi poliţiştii de frontieră pentru o realizare ce a implicat muncă asiduă şi abordare strategică. Vorbesc despre scăderea cu 53% a fenomenului migraţiei ilegale, la graniţele României, în prima jumătate a lui 2018, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Folosesc acest prilej pentru a transmite cele mai sincere urări de sănătate şi împlinire profesională tuturor colegilor care îşi dedică existenţa pentru protejarea oamenilor şi a graniţelor României sau ale Uniunii Europene! (...) La mulţi ani Poliţiei de Frontieră Române!", a conchis ministrul de Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel