Relu Fenechiu, executat silit pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Transformatorul

Familia unui fost lider liberal ar putea fi aruncată în stradă dacă nu plăteşte datoria de peste 1 milion de euro, datorie ce vine în urma recuperării prejudiciului creat statului rezultat după procesul prin care liberalul a ajuns în închisoare.

Veste proastă primită de Relu Fenechiu și fratele său, Lucian Fenechiu, încarcerați la Penitenciarul de maximă siguranţă Iaşi, după ce au fost condamnaţi în Dosarul Transformatorul.

Statul român scoate la licitație două case ale lui Relu Fenechiu, dar și alte două imobile ale fratelui său, Lucian Fenechiu, potrivit romaniatv.net. 

Potrivit anchetatorilor, Relu Fenechizu şi Lucian Fenechiu au creat statului un prejudiciu de 5,6 milioane de lei, iar pentru recuperarea acestei sume s-a trecut la executarea lor silită. Cei doi au contestat în instanţă încuviinţarea executării silite, dar au pierdut, astfel că acum vor rămâne fără vile.

Familia fostului lider liberal Relu Fenechiu ar putea fi aruncată în stradă dacă nu plăteşte datoria de peste 1 milion de euro, datorie ce vine în urma recuperării prejudiciului rezultat în urma procesului prin care Fenechiu a ajuns în închisoare.

In dosarul "Transformatorul", Relu Fenechiu a fost condamnat pentru ca a tras un tun de peste 1,5 milioane de euro la fosta Electrica SA, societate care, pana in 2005, a apartinut statului roman, prin vanzarea unor transformatoare vechi si folosite drept piese de schimb noi. 

ICCJ, MOTIVARE. Relu Fenechiu, grad sporit de periculozitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel