EXCLUSIV  Regula de circulație pe care o mare parte din șoferi nu o respectă. Titi Aur: Riști să fii lovit de tramvai! Acest lucru trebuie știut / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Titi Aur, specialist în siguranță rutieră, a spus ce trebuie să respecte șoferii atunci când se întâlnesc în trafic cu un tramvai.

Titi Aur, expert în siguranță rutieră, a fost invitat la emisiunea „De Ce Conducem“, la DC News, unde a vorbit despre regula priorității de dreapta în cazul tramvaielor.

„Sunt foarte mulți șoferi care nu știu că tramvaiul nu acordă prioritate de dreapta. Când un vehicul face la stânga, îi lasă pe cei din față să treacă, pentru că ăia vin din dreapta ta. Tramvaiul nu acordă acea de prioritate de dreapta. Acest lucru trebuie știut. Dacă te duci la școala de șoferi și faci doar chestionare și le înveți pe de rost, trebuie să înțelegi și de ce tramvaiul, când face la stânga, nu-ți acordă prioritate.

Fac un pariu că dacă întrebi mulți șoferi, 70-80% nu știu că tramvaiul nu acordă prioritate de dreapta. Acest lucru înseamnă că, atunci când tramvaiul face la stânga și tu vii din dreapta, riști să fii lovit. La fel și în stația de autobuz. Autobuzul are prioritate atunci când pleacă din alveolă. Sunt lucruri din carte care trebuie înțelese.

De asemenea, atunci când tramvaiul oprește într-o stație care nu are refugiu, trebuie să te oprești. Dacă are refugiu, ai voie să treci, însă cu atenție. Sunt lucruri pe care, dacă nu le înveți la regulament, doar din acele întrebări din chestionare nu înțelegi.“, a spus Titi Aur.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Vârstnicii „încăpățânați“ care cad victime accidentelor rutiere. Titi Aur: Sunt ca niște copii. Unii nu înțeleg atunci când le explici / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel