Război între Apple şi Google. Samsung Galaxy Nexus vrea să ia faţa lui iPhone 4S

Samsung
Samsung

„Let's talk iPhone”, au spus cei de la Apple la lansarea celui mai aşteptat smartphone din ultima vreme-4S. La nici două săptămâni după acest moment, Samsung şi Google răspund: dar de ce nu aţi vorbi prin intermediul celui mai nou model Galaxy Nexus. Modelul este primul care foloseşte ultima versiune a sistemului de operare Android, 4.0.

Samsung Galaxy Nexus

De asemenea, potrivit Financial Times, gadgetul lansat ieri la Hong Kong, are conectivitate 4G, o cameră mult mai performantă şi cel mai mare ecran dintre toate modelele lansate până acum de Samsung-4,65 de inci. Samsung Galaxy Nexus va fi disponibil în Asia, inclusiv în China şi Japonia, începând cu luna noiembrie. Compania nu a dezvălui însă preţurile, potrivit money.ro.

Android Beam permite transferul de informaţii prin simpla alăturare

Andy Rubin, directorul executiv al Google a asociat noul Galaxy Nexus cu un „sandwich cu îngheţată”, spunând că noul sistem de operare funcţionează foarte bine atât pentru telefoane, cât şi pentru tablete sau orice altceva între aceste două gadgeturi. Oficialul Google a mai declarat, citat de Yahoo.com, că Android Beam şi Face Unlock etalează insuşirile „sadwich-ului”. Android Beam permite transferul de informaţii dintre două telefoane inteligente prin simpla alăturare a acestora, în timp ce Face Unlock permite activarea telefoanelor prin recunoaşterea facilială, fără a mai fi nevoie de parole.

Noul telefon inteligent este privit de piaţă ca un răspuns dat de Samsung şi Google celor de la Apple. Bătălia pe cote de piaţă va fi însă acerbă, în condiţiile în care, deşi 4S a fost primit cu o oarecare dezamăgire, vânzările în mai puţin de o săptămână au fost extraordinare- de 4 milioane de unităţi. Lupta celor două părţi se dă însă şi prin tribunale. Luni, Samsung a cerut justiţiei din Japonia şi Australia să interzică comercializarea iPhone4S în acele zone în care se bănuieşte că brevetul Samsung a fost încălcat.

Citește și:

Motorola DROID RAZR, cel mai performant smartphone de pe planetă, a fost lansat GALERIE MULTIMEDIA

BlackBerry lansează cinci noi telefoane

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel