Rapid nu se mai poate califica la baraj. LPF a făcut anunţul. Victor Angelescu, prima reacţie

FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS

Victor Angelescu, patronul celor de la Rapid Bucureşti, a reacţionat, după ce echipa sa a ratat orice şansă de a mai juca barajul pentru Conference League. 

Rapid Bucureşti a pierdut primul loc în playout şi a terminat pe al treilea loc, după înfrângerea de la Mioveni, scor 3-2. 

"Nu am reacționat cum trebuie, până la urma a fost un sezon bun, ne-am îndeplinit obiectivul și acum ne facem calcule pentru sezonul următor. Nu pot să zic neapărat lipsa de experiență, asta este, nu am jucat ceea ce trebuie pentru a emite pretenții pentru Europa, ne vom pregăti pentru sezonul următor.

Am primit o notificare și ni s-a spus că nu avem șanse, dar, oricum, ar fi trebuit să câștigam cu Mioveni. Sincer, cred că a venit din partea Federației, nu am citit-o eu, dar așa stiu. Sunt amarat din cauza meciului, pentru că ar fi trebuit să câștigam.

E clar că suntem echipa mai buna, nu am putut să ne concentram, cred că presiunea și-a spus cuvântul într-un mod negativ. Acum vom lua o mica pauza și vom pregăti următorul sezon", a spus Victor Angelescu la Liga Digisport.

Liga Profesionistă de Fotbal a făcut anunţul - Rapid ratează cupele europene

"În cazul în care Sepsi OSK Sf. Gheorghe va câştiga finala Cupei României, FC Botoşani, ocupanta locului secund în play-out, va disputa acest meci de baraj. În cealaltă eventualitate, adică dacă Sepsi OSK nu va câştiga Cupa României, barajul preliminar va fi Sepsi OSK - FC Botoşani, programat luni, 23 mai, ora 20:30, la Sf. Gheorghe, iar câştigătoarea va da bătălia finală pentru UEFA Conference League", se arată în comunicat LPF.

Adrian Mutu, după CS Mioveni - Rapid 3-2: Dacă nu luam goluri, era 2-0, nu?

”Îmi doream să câștigăm play-out-ul, pentru mine și pentru echipă, apoi era barajul. Ce s-a întâmplat e de noaptea minții. Nu e posibil să dai gol și să iei după 30 de secunde. Nu am apucat să respir că am și luat gol. E o atitudine din cauza căreia nu merităm Europa.

Nu putem să primim gol cu atâta lejeritate după ce marcăm. Mioveni a avut trei șuturi și a dat trei goluri. O echipă care vrea să intre în play-off și să fie în Europa trebuie să fie mult mai matură.

Vreau să le prezint scuze suporterilor, care au venit să ne încurajeze. Nu am avut o atitudine foarte bună. Eu n-am văzut și nu am pățit așa ceva niciodată. Vreau jucători cu mentalitate de învingători, care stau concentrați până fluieră arbitrul finalul meciului”, a declarat Adrian Mutu, conform Digisport. 

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel