EXCLUSIV  Rafila: PARADOX cu industria Big Pharma și vaccinurile. Adevărata legătură-VIDEO

Dr. Alexandru Rafila a vorbit despre legătura dintre Big Pharma (nume generic dat marilor corporaţii farmaceutice ale lumii) și vaccinuri.

Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, dr. Alexandru Rafila, a explicat că există un mare paradox în ceea ce privește afirmațiile celor care susțin că promovarea vaccinării se face în interesul industriei pharma.

"Utilizarea vaccinurilor scade foarte mult folosirea medicamentelor, adică prin prevenirea bolii nu mai utilizezi medicamente. Este un paradox în ceea ce privește afirmațiile celor care susțin că promovarea vaccinării se face în interesul industriei pharma dar, de fapt, utilizarea vaccinării scade veniturile industriei pharma prin faptul că previne boala și atunci nu mai este nevoie de tratament medicamentos", a zis preşedintele Societăţii Române de Microbiologie, dr. Alexandru Rafila, la interviurile DC News.

VEZI ȘI: Olivia Steer, premiu retras. Alexandru Rafila spune unde e problema - VIDEO


Vaccinuri pe care trebuie să le repetăm

"Unele vaccinuri cum ar fi vaccinul diftero-tetanic este bine să-l repeți o dată la zece ani pentru a obține un nivel de imunitate care să te protejeze. Vă dau un exemplu. În România, din păcate, facem puține vaccinuri la populația adultă. Cine are un accident, merge la spital și, primul lucru pe care i-l face, după toaleta plăgii, este o doză de vaccin tetanic. Dacă el ar fi vaccinat din zece în zece ani, acea doză nu ar mai trebui administrată", a mai spus specialistul.

Iată răspunsul:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel