Radu Drăgușin primul debut în Premier League. Tânărul fundaș român are un meci mare în față

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Tânărul apărător român Radu Drăgușin va debuta în echipa principală a clubului Tottenham Hotspur într-un meci crucial din Premier League împotriva lui Fulham, înlocuindu-l pe Micky van de Ven, care a suferit o accidentare, realtează Reuters.

Fundașul român Radu Dragușin va debuta titular pentru Tottenham Hotspur după ce o accidentare l-a scos din lot pe Micky van de Ven pentru deplasarea în Premier League la Fulham, sâmbătă.

Dragușin s-a alăturat Tottenham Hotspur de la Genoa în ianuarie, dar a avut doar câteva apariții pe parcursul sezonului.

"Voi lua suspansul din ecuație. El va începe mâine," a declarat managerul Ange Postecoglou jurnaliștilor vineri.

"A trebuit să fie răbdător pentru oportunitatea sa, cu Micky și Cristian (Romero) care au fost remarcabili și cu un singur meci pe săptămână. Cred că s-a descurcat bine cu oportunitatea sa. Cred că poate aduce ceva diferit."

Radu Dragușin, în vârstă de 22 de ani, care a costat Tottenham 25 de milioane de lire sterline, l-a înlocuit pe Van de Ven la începutul reprizei secunde în victoria cu 4-0 de la Aston Villa săptămâna trecută.

Au existat temeri inițiale că olandezul Van de Ven a suferit o recidivă a unei grave accidentări la ischiogambier care l-a scos din circuit pentru câteva săptămâni mai devreme în acest sezon.

Dar Postecoglou a spus că accidentarea nu este gravă.

"Va rata meciul de mâine, dar suntem destul de încrezători că, cu pauza internațională, nu va rata prea mult", a declarat managerul. "A ieșit la timp, cred."

Tottenham are oportunitatea de a urca pe locul patru cu o victorie la Craven Cottage și ar putea fi întărită de revenirea atacantului brazilian Richarlison, revenit după o accidentare la genunchi.

"Richy s-a antrenat, deci dacă se simte bine (la antrenamentul de azi), ar trebui să fie disponibil mâine," a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel