Radu Beligan, imaginea formulei fericirii în concertul VUNK

Radu Beligan Cornel Ilie
Radu Beligan Cornel Ilie

Maestrul Radu Beligan este invitatul special al trupei VUNK în concertul pe care aceasta îl susține joi, 3 octombrie, la Sala Polivalentă, #asasishow. 

Momentul actorului Radu Beligan în timpul spectacolului se va referi exact la tema show-ului - rețeta fericirii - și la faptul că fiecare dintre spectatori face parte din rețeta fericirii pentru că prin acțiunile lui ajută ca fericirea să fie exprimată și exteriorizată.

"M-am gândit că Radu Beligan ar fi cel mai potrivit să fie imaginea formulei fericirii, prin căldura vocii sale celebre, prin liniștea din privirea dansului și înțelepciunea pe care o transmite prin fiecare cuvânt pronunțat. Înțelepciunea întărită de faptul că Radu Beligan a creat multă fericire celor din jur și a simțit-o cel puțin la fel de mult. Întregul concept al spectacolului nostru are două porta-voce legendare, din aceeași ligă a oamenilor de valoare din România, pe Radu Beligan și pe Sanda Țăranu, cu care am lucrat pentru spotul de promovare al spectacolului nostru din 3 octombrie", a declarat liderul trupei VUNK, Cornel Ilie.

Pe scena concertului, vor mai urca Andra și Loredana, precum și un alt invitat special al cărui nume va rămâne secret până la momentul spectacolului.

#asasishow este un spectacol care își propune să îmbine tehnologia de ultima oră, cu o scenografie impresionantă, dar și cu hiturile trupei în formule inedite. Ultimele bilete mai pot fi cumpărate de pe principalele siteuri de specialitate: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro. www.iabilet.ro, dar și la casele de bilete din rețeaua off-line, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Poștei Române semnalizate "bilete.ro" și casa de bilete a Sălii Palatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel