PwC a asistat Banco Comercial Português în vânzarea subsidiarei din România – Millennium Bank

[] []

31 iul 2014 / 11:36
Salveaza PDF Comentarii

PwC a fost consultantul Banco Commercial Português (BCP) pentru vânzarea subsidiarei din România – Millennium Bank – către OTP Bank.

PwC a fost consultantul Banco Commercial Português (BCP) pentru vânzarea subsidiarei din România – Millennium Bank – către OTP Bank.

„A fost un proiect complex care a implicat o strânsă cooperare între echipe de consultanţi financiari de la PwC România şi PwC Portugalia. Această tranzacţie este un pas important pentru consolidarea pieţei bancare din România şi confirmă interesul care se manifestă de ceva vreme pe piaţa locală de fuziuni şi achiziţii, cu un accent deosebit pe sectorul financiar”, a declarat Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC România. 

„Ne bucurăm că am reuşit să asigurăm un proces competitiv prin atragerea în tranzacţie a mai multor categorii de investitori: bănci deja prezente pe piaţa locală, bănci interesate să pătrundă pe piaţa din România, fonduri de investiţii, şi investitori din afara sectorului financiar. Procesul a fost unul inovator din punct de vedere tehnic, începând cu un raport de vendor due-diligence care a asigurat o derulare rapidă şi eficientă a tranzacţiei”, a precizat Alexandru Medelean, Director în cadrul departamentului de Tranzacţii, PwC România, managerul de proiect al acestei tranzacţii în România.

Echipa de proiect din România i-a inclus pe Vasile Iuga, Country Managing Partner, PwC România şi Managing Partner, PwC South-Eastern Europe (SEE), Bojidar Neitchev, Liderul departamentului de consultanţă de afaceri şi management, PwC SEE, Alexandru Medelean, Director în cadrul departamentului de Tranzacţii, Florin Cerna, Manager, şi Gabriela Pieleanu, Assistant Manager, PwC 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24