Pune un măr tăiat pe jumătate în interiorul puiului, înainte de-al băga la cuptor. Trucul cu rezultate fantastice!

Ema Apostu / 29 ian 2020 / 16:14 Salveaza PDF Comentarii

Dacă vrei să pregătești un pui la cuptor, ar trebui să cunoști acest secret. Rezultatul te va încânta, în momentul în care vei scoate preparatul din cuptor.

La prepararea găinii sau puiului la cuptor, se va băga în interior un măr tăiat pe jumătate. Va da cărnii o savoare deosebită.

Paprika (boia de ardei) nu se pune pe carnea udă pentru că se va arde şi va da un aspect urât fripturii. Se va pune după ce friptura este gata.

Pentru a obţine o friptură de pasăre frumos rumenită ungeţi-o înainte de a o introduce la cuptor cu un strat subţire de zahăr praf.

Vezi și: Sărează puiul pe interior și exterior, apoi șterge-l cu un prosop și bagă-l la cuptor. Trucul genial al unui bucătar celebru din SUA

Mămăligă toponită. Rețeta ardelenească pe sufletul românilor

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23