PROSTATĂ. Consultații oferite de medici renumiți la Fundația dr. Victor Babeș

Profesor dr. Bob Djavan și Seyed Aghamiri, echipa medicală care va da consultatii la Fundația Victor Babeș
Profesor dr. Bob Djavan și Seyed Aghamiri, echipa medicală care va da consultatii la Fundația Victor Babeș

Pe plan mondial, cancerul de prostata reprezinta a doua cauza de mortalitate la barbati, dupa cancerul pulmonar, motiv pentru care el se află în atenția specialiștilor din lumea întreagă pentru a fi depistat și tratat în faze incipiente. 

În cadrul unei mari campanii internaționale de luptă împotriva cancerului de prostată, medici renumiți din Europa, vor da consultații la Centrul de Diagnostic și Tratament "dr. Victor Babeș" (CDT Victor Babeș) din București – Fundația "dr. Victor Babeș".

Este vorba despre prof. dr. Bob Djavan de la Rudolfinerhaus Foundation Hospital Austria; New York University USA și despre prof. dr. Andre Philippe Davody de la American Hospital of Paris. Consultațiile vor fi coordonate de către dr. Seyed Aghamiri, medic primar urologie, doctor în științe medicale, șef departament chirurgie la Fundația "dr. Victor Babeș" din București.

Aceasta echipă redutabilă asigură periodic consultații de specialitate în centrele universitare din Europa cât și în cele din America. Prin colaborarea dintre aceste centre universitare și CDT Victor Babeș pacienții pot avea acces la servicii medicale de înaltă performanță precum și la tehnici moderne de investigații și tratament, iar acolo unde se va impune, vor putea avea acces la servicile medicale performante din străinătate, inclusiv la interventii chirurgicale.

[citeste si]

Aceasta ar putea fi o șansă nesperată pentru bărbații care vor merge la consultații, inclusiv aceea de a primi tratamente pentru alte tipuri de tulburări din zona urologică sau indicații pentru investigație și tratament. Prof. Dr. Bob Djavan va da consultații la București în zilele de 7 și 8 decembrie, dar înainte de acestea dr. Seyed Aghamiri va efectua consultații pentru o pregătire prealabila.

Prof. Dr. Bob Djavan este o somitate in diagnosticul și tratamentul cancerului de prostată, dar consultă și pacienți cu alte afecțiuni urologice cum sunt: cancerul renal, vezical, testicular (oncologie urologică): adenomul de prostată; litiază aparat urinar; incontinența urinară și disfuncția erectilă. Profesor Doctor Bob Djavan este director al departamentului de urologie Vienna Urology Rudolfinerhaus Foundation Hospital Austria, director al departamentului de urologie New York University USA și Președintele Asociației Regionale Europene de Urologie ( EAU ).

Pentru a avea acces la aceste consultații, persoanele interesate au la dispoziție un număr de telefon al Fundației dr. Victor Babeș, unde vor fi programate și vor primi informațiile suplimentare necesare: 0755.09.34.70.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel