Programul “De ajutor pentru comunitate” de la Patru Mâini susține Gala Societății Civile

Patru Mâini, producător român de materiale de construcții pentru finisaje (Primus, Primus Optimus, Baumix) și integrator de servicii și soluții pentru personalizarea caselor, se alătură susținătorilor proiectului Gala Societății Civile, care urmărește promovarea și premierea activității sectorului non-profit din România. Aflat deja la cea de-a 12-a ediție, proiectul evaluează și celebrează cele mai bune proiecte și programe implementate de sectorul asociativ în anul precedent, pentru care susținerea Patru Mâini reprezintă un gest firesc datorită implicării companiei în proiecte de comunitate.

Patru Mâini, producător român de materiale de construcții pentru finisaje (Primus, Primus Optimus, Baumix) și integrator de servicii și soluții pentru personalizarea caselor, se alătură susținătorilor proiectului Gala Societății Civile, care urmărește promovarea și premierea activității sectorului non-profit din România. Aflat deja la cea de-a 12-a ediție, proiectul evaluează și celebrează cele mai bune proiecte și programe implementate de sectorul asociativ în anul precedent, pentru care susținerea Patru Mâini reprezintă un gest firesc datorită implicării companiei în proiecte de comunitate.

Încă de la înființare, în 2003, Patru Mâini a fost un business românesc de familie, cu o puternică implicare socială, care crede în puterea exemplului și în conceptul de ajutor față de ceilalți. Astfel a luat naștere platforma De ajutor pentru comunitate, prin intermediul căreia 1 leu din fiecare vânzare de produs Patru Mâini inclus în program merge în fondul destinat renovării unor instituții de învățământ, centre de plasament, grădinițe și spitale (în special maternități și secții dedicate copiilor). În același timp, cumpărătorii acestor produse beneficiază și de reduceri de preț, menite să îi ajute în demersul de construire sau renovare a propriei case. 

Prin acest mecanism şi cu ajutorul mai multor produse din gama Primus (precum Primus Macrogranular, Primus Microgranular și Primus Adeterm), Patru Mâini a reușit să strângă în 2013 suma de 239.500 lei. Acest fond a fost folosit pentru renovarea a 28 de clădiri propuse de angajații și partenerii companiei, din comunitatea în care aceasta activează. Pentru 2014, compania și-a propus să mărească numărul clădirilor renovate la 32 şi să adauge Primus Extraflex în seria produselor de ajutor pentru comunitate. Lista completă a renovărilor realizate deja, precum şi a celor propuse pentru 2014 se află pe pagina patrumaini.ro.

Credem că un om care știe să ajute și știe să primească ajutor va ajuta la rândul lui societatea românească să se dezvolte armonios. Acesta este motto-ul nostru, după care ne ghidăm inclusiv în modul în care facem business. Am ales să donăm o parte din vânzări pentru a face bine în comunitate, cu alte cuvinte - ajutăm cu ajutorul clienților noștri. De aceea ni s-a părut important să susținem un proiect precum Gala Societății Civile, care reunește o dată pe an oamenii care dau (mai mult decât) o mână de ajutor comunităților din care fac parte, prin proiectele lor sociale, educaționale, de mediu sau de dezvoltare economică.”, a declarat Claudia Russu, Director de Marketing, Patru Mâini.

La renovarea clădirilor incluse în program au participat membri ai echipelor de vânzări şi tehnic din partea Patru Mâini, voluntari din cadrul reţelei de bricolaj Dedeman şi meşteri care au folosit produsele din gama Primus pentru lucrări – în total, aproximativ 150 de voluntari. Aceştia se adaugă numărului mare de cumpărători ai produselor Patru Mâini, prin a căror achiziţie s-a reuşit atingerea sumei necesare renovărilor.

Pe lângă renovarea acestor clădiri, Patru Mâini şi-a îndreptat atenţia şi asupra copiilor de vârstă preşcolară, pentru care pune deoparte câte 0,5 lei pentru fiecare produs vândut din gama Primus și Primus Optimus (CHR15, PMA, ADF35 şi Primus Extraflex), pentru a le cumpăra cadouri cu ocazia Craciunului. În acest mod, în perioada octombrie – decembrie 2013, a fost strânsă suma de 13.500 lei, care a fost utilizată pentru oferirea de cadouri unui număr de 1265 de copii din 30 de grădiniţe.

Patru Mâini este un brand potrivit să vorbească despre societatea civilă şi să susţină mesajul Galei, pentru că este un brand cu grijă pentru comunitate, cu iniţiative sociale care merită cunoscute. Şi merită astfel să aibă un moment dedicat pe scena Ateneului, în seara de premiere.”, a declarat Silvia Floareş, director executiv Gala Societăţii Civile.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel