Priceputul "Dorel" revine. Vezi unde a amenajat un loc de parcare

Pentru a "lăuda" interesul pe care autoritățile responsabile îl oferă locuitorilor din Sectorul 3, un cetățean a publicat pe contul său de socializare o fotografie care dovedește "măiestria" celor care se ocupă cu amenajarea a noi locuri de parcare în zonă.

Spre surprinderea celui care a realizat fotografia, în dreptul Parcului IOR din Capitală, se amenajează un loc de parcare nefuncțional, având în vedere stâlpul de beton care tronează pe suprafața unde ar trebui, în viitor, să încapă un autoturism.

"Bd. Liviu Rebreanu, in dreptul parcului IOR. Loc de parcare nou construit :))))", a fost mesajul postat de cel care a publicat fotografia pe pagina sa de Facebook.

Priceperea celor care amenajează locul de parcare semnalat, precum și eficiența noului loc de parcare au fost imediat comentate de cei care au văzut fotografia: "Credeam ca numai pistele de biciclete sunt prevazute cu asa ceva din constructie. Eu zic ca e imbucurator faptul ca nu se mai face discriminare intre biciclisti si soferi", "Tico incape acolo", "sau smart :))".

Priceputul "Dorel" reușește, astfel, să ridice, în acte, numărul locurilor de parcare, în pofida faptului, că, noul loc de parcare nu va putea fi funcționabil deocamdată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel