PREMIILE OSCAR 2015. Cine este Neil Patrick Harris, cel care va prezenta show-ul

Neil Patrick Harris este cel care va prezenta PREMIILE OSCAR 2015, eveniment care va avea loc în noaptea de duminică spre luni.

Neil Patrick Harris nu este la fel de cunoscut ca alți actori care au prezentat Premiile Oscar, însă este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.

În anul 2012, se afla în top 10 cei mai bine plătiți actori de televiziune cu 295.000 de dolari pe episod. La acea vreme Neil Patrick Harris juca în serialul de comedie ”How i met your mother”, rolul lui Barney Stinson, un bărbat cu un succes fulminant la femei.

Neil Patrick Harris și-a început cariera în adolescență cu rolul din "Doogie Howser, M.D, un serial de la inceputul anilor '90. Abia zece ani mai tarziu, rolul din filmele "Harold si Kumar" l-a readus în atenția publicului și l-a ajutat să fie distribuit în serialul ”How i met your mother”.

Neil Patrick Harris a reușit să-și impună personajul și să-l facă să reziste timp de nouă sezoane. Între timp, a fost chemat să prezinte ceremonia de decernare a premiilor Tony, pentru teatru, și a reușit să-i ridice audiența cu 20 la sută. Nu-i de mirare că organizatorii l-au solicitat de încă trei ori, apoi l-au chemat și cei de la gala Emmy.

Prezintă PREMIILE OSCAR 2015 după ce Shia LeBeouf a refuzat

Neil Patrick Harris a ajuns să prezinte PREMIILE OSCAR 2015, după ce Shia Lebeouf a refuzat propunerea.

"N-aș fi aici dacă altcineva n-ar fi refuzat să fie prezentator, așa că îi mulțumesc lui Shia LeBeouf pentru această ocazie", a declarat Nail patrick Harris.

Gay, căsătorit și tată, în realitate. Afemeiat în serial

Neil Patrick Harris a recunoscut că este homosexual, adăugând că nu se simte jenat din această cauză. Este căsătorit cu David Burtka, iar împreună au doi copii, născuți de o mamă surogat.

Inedit este faptul că în serialul ”How i met yoru mother”, Nail Patrick Harris a jucat formidabil rolul unui bărbat obsedat de femei.

OSCAR 2015: VOTEAZĂ pe DC NEWS!

Cel mai bun lungmetraj de animaţie 

Cel mai bun regizor 

Cele mai bune efecte vizuale 

Cel mai bun cântec original 

Cele mai bune costume 

Cel mai bun actor în rol secundar 

Cea mai bună actri?ă în rol secundar 

Cea mai bună actri?ă în rol principal 

Cel mai bun film 

Cel mai bun actor în rol principal 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel