PREMIILE OSCAR 2015. Cel mai bun lungmetraj de animaţie - NOMINALIZĂRI

Oscar
Oscar

PREMIILE OSCAR 2015. La categoria cel mai bun lungmetraj de animație se luptă "Big Hero 6", "The Boxtrolls", "How to Train Your Dragon 2", "Song of the Sea", "The Tale of the Princess Kaguya"

Big hero 6. Ştiinţa roboţilor nu are niciun secret pentru micul geniu Hiro Hamada, prin urmare nimeni nu este mai potrivit ca el să dezlege iţele unui complot criminal ce ameninţă cu distrugerea dinamicului şi tehnicizatului oraş San Fransokyo. Cu ajutorul unuia dintre companionii săi, un robot pe nume Baymax, Hiro se alătură unei echipe de luptători pentru dreptate, dornici să îşi salveze oraşul.

BOXTROLI este o fabulă comică amplasată într-un oraș cochet post-victorian ai cărui locuitori sunt obsedați de avere, apartenența la clasa superioară, dar și de cea mai puțitoare dintre toate soiurile de brânză. Pe sub pietrele lustruite ale pavajului din oraș sălășluiesc niște monștri care se târăsc afară din canalizare numai noaptea pentru a le fura orășenilor tot ce au ei mai scump: copiii și brânza. Sau cel puțin așa spune legenda în care cred cu toții. În realitate, Boxtrolii sunt niște creaturi ale canalelor extrem de blânde și de inofensive, un pic ciudate, din cauză că poartă cutii de carton reciclate ca pe un fel de carapace.

How to Train Your Dragon 2. Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ şi Ştirbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi-al dragonilor deopotrivă.

Song of the Sea. Saoirse este ultimul dintre selkies, femeile din legendele irlandeze și scoțiene care transformă focile în oameni . Ea pleacă din casa bunicii ei într-o călătorie pe mare și și printre creaturile din povești, blocate în lumea modernă.

The Tale of the Princess Kaguya. Găsită în interiorul unei tulpine stralucitoare de bambus deun tăietor de bambus bătrânși soția sa , o fată mică crește rapid într -o tânără rafinată . Tânăra prințesă misterioasă îi cucerește pe toți cei care o cunosc, dar în cele din urmă ea trebuie să se confrunte cu soarta ei , pedeapsa pentru crima ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel