PREMIILE OSCAR 2015. Cea mai bună actriță în rol principal - NIMONALIZĂRI

PREMIILE OSCAR 2015. Lupta pentru cea mai bună actriță în rol principal se dă între Marion Cotillard, Felicity Jones, Julianne Moore, Rosamund Pike, Reese Witherspoon.

Rosamund Pike este nominalizată pentru prima dată la Oscar. Rolul care a făcut-o remarcată este Amy, din „Gone Girl".

 

Felicity Jones, actriţa de 32 de ani care are rolul soţiei lui Stephen Hawking în „The Theory of Everything", este şi ea tot la prima nominalizare. 

Marion Cotillard este nominalizată din nou la Oscar. În acest an, pentru rolul Sandrei din „Deux Jours Une Nuit". Sandra are la dispoziție un singur weekend pentru a-şi convinge colegii să o ajute să îşi păstreze locul de muncă. Interpretarea lui Marion Cotillard este copleșitor de naturală, spun criticii.

 

Reese Witherspoon este deținătoarea unui premiu Oscar, câştigat pentru rolul din „Walk the Line", în 2006. Acum este nominalizată pentru rolul din drama „Wild". Actrița pune în scenă autobiografia lui Cheryl Strayed, o femeie care a mers pe jos 1.700 km prin munți, pentru a se regăsi.

Julianne Moore este favorita categoriei. Cu rolul din „Still Alice", primeşte a cincea nominalizare la Oscar. Pentru Alice, a fost deja recompensată cu un Glob de Aur şi cu un premiul Bafta pentru cea mai bună actriţă într-o dramă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel