Premiera celui de-al 5-lea sezon din „Războiul depozitelor: Texas”, pe HISTORY®

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, va celebra începutul anului 2015 prin lansarea unui nou sezon din „Războiul depozitelor: Texas”. Cel de-al cincilea sezon va fi transmis în fiecare marți, la 21:00, începând cu 6 ianuarie.

HISTORY®, canalul factual numărul 1 din România¹, va celebra începutul anului 2015 prin lansarea unui nou sezon din „Războiul depozitelor: Texas”. Cel de-al cincilea sezon va fi transmis în fiecare marți, la 21:00, începând cu 6 ianuarie.

Războiul depozitelor: Texas” urmăreşte mai mulţi oportunişti care licitează bunuri nerevendicate în speranța de a da lovitura. În această vȃnătoare de comori, la start s-au aliniat atȃt tineri în căutarea distracţiei şi aventurii, gata să facă şi să spună orice ca să cȃştige, cȃt şi echipe de soţ şi soţie, doritori să obţină bani rapid. Mai mult, toţi aceştia sunt pregătiţi de spectacol, pentru a obține ce-și doresc.

În fiecare episod din Războiul depozitelor: Texas”, toţi aceşti licitatori se îndreaptă către depozite şi așteptă cu nerăbdare să vadă ce este în spatele ușii. Conducătorul licitaţiei va sparge lacătul unui depozit abandonat de proprietar şi va deschide uşa, permiţȃndu-le tuturor să arunce o privire înăuntru, cu ajutorul unei lanterne. Această privire rapidă este singura ocazie de a evalua valoarea depozitului şi de a vedea dacă înăuntru sunt vechituri sau bogăţii.

Licitatorii discută dacă este convenabil sau nu să încerce să cȃştige depozitul. Fiecare episod prezintă cȃt de departe vor merge aceștia, pentru a câștiga. Unora dintre cei mai de succes și extravaganți licitatori din SUA li se alătură personajele obişnuite ale seriei, transformând acest sezon în unul care nu trebuie ratat.

Mai multe informații despre episoade sunt disponibile pe site-ul official HISTORY.

Despre HISTORY®

HISTORY® este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La HISTORY®, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel