Preț exorbitant pentru o rulotă placată cu aur - Galerie foto

Cel mai scump produs al companiei austriece Marchi Mobile a ajuns în Dubai, prețul de vânzare la care a fost achiziționată extravaganta rulotă fiind de trei milioane de dolari.

Rulota EleMMent Palazzo, produsă de compania austriacă Marchi Mobile, oferă confortul unei adevărate locuințe de lux, având în dotare dormitor matrimonial, cocktail lounge și chiar propria terasă pe acoperiș.

Prețul impresionant plătit de cumpărătorul din Dubai este justificat și de faptul că rulota a fost personalizată și a fost placată cu aur, potrivit www.iam-architect.com. 

Citește și Cât costă cel mai înalt penthouse din România

Cea mai scumpă rulotă, a cărei suprafață este de 215 metri pătrați, dispune, totodată, și de un şemineu, plasme, încălzire în pardoseală, sistem audio de înaltă fidelitate, sistem de climatizare controlată și poate atinge o viteză maximă de 150 km/oră.

Fericitul proprietar are astfel ocazia de a se bucura de confortul unei case de lux, proiectată într-un design futurist, în orice loc al lumii ar dori să se îndrepte la volanul extravagentei rulote.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel