Pokemon Go, diabolic. O față bisericească vrea să fie INTERZIS

Antonio Stagliano, episcopul orașului Noto din insula italiană Sicilia, vrea ca jocul popular Pokemon Go să fie interzis.

Stagliano a amenințat că va depune o plângere împotriva creatorilor aplicației, care i-a transformat pe jucători într-o armată de zombi și că acest joc a alienat mii și mii de tineri făcându-i dependenți de vânătoarea de monștrii'.

[citeste si]

Reacția episcopului italian intervine după ce primarul francez din Bressolles, Fabrice Beauvois, a declarat recent că a emis un ordin oficial către Niantic Inc. și Pokemon Company prin care a cerut companiei să înceteze amplasarea de pokemoni în localitatea sa din nord-estul orașului Lyon, în care trăiesc circa 800 de persoane.

În motivația lui se arată că vânătoarea de pokemoni pune în pericol pietonii și șoferii deoarece jucătorii devin neatenți atunci când stau cu ochii în telefoane. Beauvois a declarat pentru AFP că ordinul pe care l-a emis vizează doar cele două companii, nu și jucători, subliniind că Bressolles este prima localitate din Franța care emite un asemenea decret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel