"Pirates of the Caribbean", lider în box-office cu încasări record de 90,1 milioane de dolari

pirvie
pirvie

Noul film al seriei de aventuri "Pirates of the Caribbean" s-a instalat direct pe locul 1 în box-office-ului american, după ce a realizat încasări de 90,1 milioane de dolari, record de weekend al anului 2011, potrivit presei internaţionale.

În ciuda criticilor venite din partea specialiştilor, după premiera de la Cannes, "Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides" nu a avut, practic, adversar în clasamentul încasărilor şi se anunţă pe de acum drept unul dintre peliculele care vor domina box-office-ul anului. Protagoniştii filmului sunt Johnny Depp, Penelope Cruz şi Geoffrey Rush.joh

Precedentul film al seriei, "Pirates Of The Caribbean: At World's End", a avut parte, la rândul său, de unele critici severe, însă, în ciuda acestora, a realizat încasări de aproape 960 de milioane de dolari în 2007, fiind pe locul 9 în box-office-ul mondial al tuturor timpurilor.

Pe locul 2 în box-office-ul american de weekend se află comedia "Bridesmaids", cu 21,1 milioane de dolari, urmată de "Thor", cu 15,5 milioane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel