Paula Ursu, studenta româncă din Anglia, urâtă pentru frumusețea ei

Paula Ursu, o studentă româncă din Anglia, susține că primește comentarii agresive din cauza faptului că arată bine, povestea ei ajungând în presa internațională.

Paula Ursu are 18 ani și este studentă în primul an la Drept, la  Royal Holloway University din Londra. Tânăra locuiește în Turcia, atunci când nu este la facultate, scrie The Telegraph.

Studenta a declarat pentru ziarul studențesc Tab că fetele se uită cu invidie la ea, iar alți colegi îi spun că are o dorință exagerată de a arăta bine.

”Am încercat să le explic, dar nu mă ascultă nimeni și nu cred că e treaba nimănui cum mă îmbrac eu”, a declarat Paula.

Tânăra se consideră feministă și spune că acordă o atenție sporită felului în care arată pentru că o ajută să se concentreze.

”Nici nu-mi ia mult să mă aranjez. Poate 20, maximum 30 de minute. Mă trezesc, fac un duș, mănânc, mă machiez și încerc să am haine diferite în fiecare zi. E doar un ritual. Atunci când îmi place cum m-am îmbrăcat, pot lucra mai bine, am încredere în mine și mă pot concentra. O fac pentru mine, nu pentru altcineva”, a mai spus Paula Ursu.

Studenta a mai spus că nu vrea să fie plăcută de toată lumea, ci doar să nu fie judecată.

”Sunt deja o mulțime de oameni care nu tratează femeia egal și este trist atunci când două femei se războiesc”, a declarat tânăra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel