Partea întunecată a zodiilor. Clasament despre care nimeni nu vorbește

Lorina Corozan (Skat) a realizat un clasament extrem de interesant privind semnele zodiacale.

Iată analiza Lorinei Corozan:

"Utilizând nişte informaţii de pe site-ul FBI, am adaptat şi completat câteva tendinţe şi caracteristici pe care site-ul le oferea. Respectivele afirmaţii făceau referire inclusiv la criminalii în serie.

Astfel, dintre semnele de foc se spunea că Săgetătorul are numărul cel mai mare de infractori greu de prins, că Berbecul conduce ca număr de infractori ce au desăvârşit atacuri armate, dar că cea mai periculoasă zodie este a Leului.

Dintre semnele de aer, Balanţele sunt campioane la antecedente penale, Gemenii sunt cei mai implicaţi în fraude şi escrocherii, în timp ce Vărsătorii omoară pentru a-şi lua revanşa.

Din semnele de pământ, Taurii sunt cei mai pasionali şi geloşi, prin urmare periculoşii acestui element de pământ, Fecioarele sunt cele mai înarmate în atacuri, iar Capricornii sunt implicaţi în crimă organizată.

[citeste si]

Dintre semnele de apă, Peştii şi Scorpionii se irită cel mai uşor, în schimb Racii sunt cei mai violenţi.

FBI-ul face şi un clasament pornind de la cei mai periculoşi criminali: Racii, Taurii, Săgetătorii, Berbecii, Capricornii, Fecioarele, Balanţele, Peştii, Scorpionii, Leii, Vărsătorii şi ultimii sunt Gemenii.

Berbecii răi - sunt cunoscuţi pentru determinarea lor încăpăţânată şi lipsa de autocontrol. Ei sunt lideri naturali, iar carisma lor poate trage pe cei slabi de îngeri. Berbecii caută de obicei concurenţă şi conflict, iar sentimentul copleşitor de invincibilitate este atât punctul lor cel mai puternic cât şi cel vulnerabil care îi poate conduce la pierderea finală.

Taurii răi - la ei lăcomia materială şi egoismul este semn. De asemenea, obsesia legată de lux şi opulenţă îi poate determina să facă rău pentru a-şi asigura o viaţă ultra-confortabilă. Sunt adesea implicaţi în acţiuni de spălare de bani. O tendinţă spre gelozie extremă face ca acest semn să îi subjuge pe aceia pe care îi iubesc.

Gemenii răi - sunt în primul rând duplicitari, au două fețe. Crezând în ei înşişi, vin cu schemele cele mai elaborate pentru a-şi învinge duşmanii. Cu toate acestea, ticăloşii din Gemeni sunt de obicei împiedicaţi să îşi pună planul în aplicare pentru că, la cât de superficiali şi guralivi sunt, e imposibil să nu le scape o vorbă înainte, iar alţii să îl denunţe.

Racii răi - ies în evidență atunci când devin maniacal obsedaţi de o insultă banală sau neintenţionată. Profund sensibili sunt în imposibilitatea de a da doar din umeri la cea mai mică faptă. Ei se retrag din reflex în cetatea lor şi elaborează planuri distrugătoare. De asemenea, acest semn este pasionat de bani, aşa că au toate atuurile să golească visterii. Atunci când rezervele de aur din lume dispar în mod misterios, nici ei nu mai sunt de găsit".

Citiți AICI întreg articolul publicat de Lorina Corozan (Skat).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel