Papușile Barbie i-au facut fericiți și pe băieți

Moschino, producătorii păpușilor Barbie,  au dat lovitura cu lansarea unei linii noi de păpuși, de data aceasta pentru băieți.

Lansarea unei reclame la o linie noua de papusi nu pare să fie ieșită din comun. Însă, în noua reclama a păpușilor Barbie, alături de doua fetite, in cadru aapare un baiat, imagine cu care, pana acum, nu ne-a obisnuit niciun producator de papusi. Toti trei sunt incantati de noua colectie Mattel: "She's so fierce!", spune baiatul increzator, facand referire la una dintre papusile din colectie. Mai mult decat atat, o accesorizeaza pe aceasta cu o geanta, potrivit rtv.net.

Se pare ca ideea a apartinut designerului celor de la Moschino, Jeremy Scott. Cel din urma a confectionat hainele noii colectii si, in urma cu ani buni, intrebat fiind de motivul pentru care a ales sa devina designer, acesta a recunoscut franc: "Papusile Barbie m-au inspirat. Ele au fost muzele mele. Eram mic, dar atunci cand m-am jucat cu o papusa, am stiut ce vreau sa fac mai departe". Iar baietelul a carui aparitie surprinde in reclama ar fi copia fidela a lui Jeremy Scott din perioada copilariei.

Impactul reclamei si, implicit, al aparitiei unui pusti in aceasta a fost cu mult  peste asteptarile producatorilor. Potrivit celor de la The International Business Times, noua colectie de papusi a fost epuizata in mai putin de o ora: "Speram ca aceasta reclama sa le spuna copiilor un singur lucru: joaca-te. Cu papusi, cu masinute, nu conteaza. Daca esti baiat, nu inseamna ca nu te poti juca cu papusile", s-a aratat intr-un comunicat Mattel, venit dupa succesul reclamei.

150 de dolari a costat o papusa realizata de Mattel in colaborare cu italianul de la Moschino. Jeremy Scott mai este cunoscut datorita asocierii cu vedete precum Katy Perry si Miley Cyrus.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel