Paște 2014: Codrin Ștefănescu, pentru români: "Vom scăpa de coșmarul ăsta"

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a povestit, pentru DC News, cum își petrece Sfintele Paști. El a transmis și un mesaj tuturor românilor, prin care le dă asigurări că viitoarele sărbători nu vor mai fi într-un climat politic conflictual. 

Codrin Ștefănescu a spus: "Sfintele Paști le petrec cu familia în București, care e foarte mică, pentru că, de când am pierdut părinții, nu am decât pe fată, pe bunica fetei și pe iubita mea. Mă duc la slujbă și iau lumină în fiecare an de la Biserica Sfântul Elefterie. Cel mai mult îmi place să mănânc miel. Mănânc o singură dată pe an miel și mănânc atât de mult încât nu mai mănânc pe urmă două săptămâni. A doua zi de Paști o petrec alături de prietenii mei cei mai dragi. De obicei, nu mai mâncăm nimic". 

VEZI și: Codrin Ștefănescu: În România lui Băsescu, lucrurile au luat-o razna 

El a transmis un mesaj tuturor românilor: "Am un mesaj pentru toți românii. Și Paștele ăsta, ca și în ultimii zece ani de Paști, au parte de sărbători triste. S-au tot diminuat speranțele românilor de vremuri normale și mai bune. De sărbătorile astea trebuie să le transmitem noi toți că în curând vom scăpa de coșmarul ăsta și sărbătoriile viitoare vor avea loc într-o Românie mult mai caldă și mult mai calmă, fără ură și fără dezbinare, în care românii vor reveni la vechile tradiții. Toate astea vor avea loc într-un climat liniștit, nu unul ca în zilele astea, în care războiul politic a depășit orice fel de limită, în care fiecare român simte insecuritatea pe propria piele și într-o țară condusă de un sistem unde nu te mai simți sigur pentru tine și pentru familia ta, pentru că în orice clipă se poate întâmpla ceva rău cu tine. Toate aceste clipe vor trece și vor fi ultimele sărbători în care va exista acest sentiment de apăsare. Data viitoare, lucrurile se vor schimba radical". 

Foto: Facebook Codrin Ștefănescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel