Orgasmul este moştenit genetic: se transmite de la mamă la fiică, conform unui studiu

Orgasm femeie
Orgasm femeie

La studiu au participat 6000 de femei de vârstă adultă şi numai 14% au spus că se bucură de un final fericit de fiecare dată atunci când fac sex.

Conform unui studiu realizat de medicul Tim Spector de la spitalul St Thomas din Londra, citat de libertatea.ro, genele moştenite de la părinţi sunt responsabile în proporţie de 45% de apariţia orgasmului. Multe femei se plâng că nu pot să atingă orgasmul, oricât de mult şi-ar iubi partenerii şi indiferent de poziţia în care fac sex. Care să fie motivul?

Un factor foarte important care e ”de vină” pentru apariţia orgasmului în cazul reprezentantelor sexului frumos este genetica. Mai exact, această plăcere se moşteneşte de la mamă la fiică.

La studiu au participat 6000 de femei de vârstă adultă şi numai 14% au spus că se bucură de un final fericit de fiecare dată atunci când fac sex. 32% au recunoscut că au orgasm mai rar, într-o pătrime din cazuri, iar 16% au spus că nu au avut niciodată. Restul au spus că ating orgasmul, dar trebuie să se masturbeze în timp ce fac sex. În urma analizei răspunsurilor femeilor, se pare că în proprorţie de 45 %, contează moștenirea genetică, importanță mai mică având starea de spirit, sentimentele față de partener sau poziția în care acestea fac amor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel