Oradea găzduieşte o grupă de calificare la Campionatul European de Fotbal U19

UEFA şi Federaţia Română de Fotbal, în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, organizează o grupă de calificare a Turului de Elită pentru Campionatului European 2016 pentru juniori Under 19. Meciurile vor avea loc la Oradea, pe Stadionul 'Iuliu Bodola', în perioada 12-17 noiembrie 2015.

Detaliile acestui eveniment au fost prezentate marţi de către viceprimarul Huszar Istvan, care a menţionat că Federaţia Română de Fotbal a contactat administraţia locală încă din cursul verii, iar Primăria Oradea a răspuns pozitiv solicitării de a fi gazda acestui eveniment sportiv.

Astfel, în urma unei vizite de la FRF şi respectiv a delegaţiei UEFA, Primăria Oradea a primit o listă a lucrărilor de reabilitare care trebuiau efectuate la stadion pentru ca acesta să găzduiască campionatul. A fost nevoie de renovarea celor patru vestiare şi a căilor de acces, acoperirea tribunei oficiale cu panouri, vopsirea porţilor şi balustradelor, instalarea sistemului wifi, achiziţionarea meselor de masaj performante, realizarea a trei platforme acoperite etc.

Echipele care vor juca la Oradea sunt Elveţia, Andorra, Insulele Feroe şi România. Naţionala U19 a ţării noastre îl are în componenţă pe Ianis Hagi, fiul 'Regelui', antrenor la FC Viitorul.

[citeste si]

Meciurile vor avea loc în zilele de 12, 14 şi 17 noiembrie de la ora 11,00 şi respectiv ora 15,00, iar intrarea la meciuri este liberă. România va întâlni în ordine Feroe (12 noiembrie, ora 15,00), Andorra (14 noiembrie, ora 15,00) şi Elveţia (17 noiembrie, ora 11,00).

Primele 2 clasate obţin biletele pentru turneul final din Germania. Viceprimarul Huszar Istvan a menţionat că administraţia locală nu se opreşte la organizarea acestui campionat, iar anul viitor are intenţia să organizeze un turneu intitulat Turneul 'Iuliu Bodola', care va fi destinat echipelor de seniori atât din România cât şi din străinătate.

'Turneul Under 19 va găzdui zeci de sportivi în aceste zile la Oradea, sper să ajungă mai departe vestea bunei organizări, iar în viitor să organizăm şi alte competiţii de acest gen la Oradea', a adăugat viceprimarul Huszar Istvan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel