OPORTUNITATE pentru studenții la Medicină. Stagiu în Franța, la un spital din Paris

STAGIU pentru studenții la Medicină. Studenții la medicină i-au dat pe spate pe medicii francezi care au spus că românii se comportă deja ca medicii rezidenți. Și alți tineri la început de carieră se pot bucura de un stagiu la un spital din Paris unde vor putea lucra alături de unii dintre cei mai buni medici.

STAGIU pentru studenții la Medicină. București, miercuri, începând cu ora 12:00, va avea loc o conferință de presă la Spitalul de urgență Sfântul Pantelimon, cu următorul subiect: începe o nouă etapă de practică a studenților la Medicină, în spitalele de urgență din București, proiect susținut prin fonduri europene. Totul este realizat în urma inițiativei unui medic anestezist – Dr. Laura Constantinescu. În cadrul primei etape, deja un grup de studenți au finalizat practica și au câștigat și un stagiu la un spital în Franța. Acolo, medicii au fost extrem de impresionați de pregătirea și cunoșțintele lor, mult peste nivelul studenților francezi. Și la finalul stagiului din această vară, studenții care au dat distracția pe carte și practică, ajung la Paris pentru a face performanță.

VEZI ȘI: PROTESTE: Medicilor le este ÎNGRĂDIT dreptul la muncă

STAGIU pentru studenții la Medicină. Bucureşti, 18 iunie 2014, ora 12.00: Spitalul de urgență Sfântul Pantelimon, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila"- București, lansează la sediul său un „Program de consiliere pentru elevi și studenți la medicină și practică în terapie intensivă.

STAGIU pentru studenții la Medicină. Stagiile de consiliere și orientare profesională se vor derula pe durata celor 18 luni de proiect. Stagiile de practică pentru studenți se vor desfășura în perioada vacanței de vară a acestora, iar vizitele de lucru pentru elevi se vor desfășura în timpul săptămânii ALTFEL prevăzută în curricula de învățământ.

STAGIU pentru studenții la Medicină. Stagiile de pregătire practică pentru studenți vor avea loc, în principal, în secția ATI a spitalului Sfântul Pantelimon - București, dar și în spitalele partenere. Acestea vor conţine informaţii teoretice şi, în special, aplicaţii practice. Studenții vor fi îndrumați în stagiile de terapie intensivă de o echipă de medici de înaltă calificare, atât din spitalul Sfântul Pantelimon, cât și din alte spitale universitare din București.

STAGIU pentru studenții la Medicină. „Proiectul răspunde nevoii concrete de consiliere și orientare a elevilor de liceu în scopul alegerii meseriei potrivite, prin facilitarea cunoașterii și înțelegerii profesiunii de medic. De asemenea, am considerat că pentru orice student medicinist este absolut indispensabil un stagiu de practică în terapie intensivă, indiferent de specializarea pe care studentul și-o va alege ulterior. Terapia intensivă este o specialitate dificilă, foarte dinamică și care te ajută să înțelegi boala și bolnavul în toată complexitatea lor", a declarat managerul proiectului, dr. Laura Constantinescu.

STAGIU pentru studenții la Medicină. Pentru mai multe detalii, iată datele de contact ale dr. Laurei Constantinescu:  0722.626.472, [email protected]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel