O nouă provocare face senzație pe TikTok. Banană + Sprite, combinație "nefericită". Ce se întâmplă imediat după ce le guști împreună / VIDEO

foto: Wiki Commons
foto: Wiki Commons

Pe internet circulă o teorie potrivit căreia cine bea suc acidulat, în special Sprite, după ce mănâncă o banană va experimenta... asta! 

Pentru a vedea mai exact ce se întâmplă în stomac atunci când se face această combinație, un tânăr a făcut un mic experiment. A păsat două banane într-o pungă, peste care a adăugat Sprite. A observat că în doar câteva secunde pungă s-a umflat foarte tare și s-a format o spumă densă, care a umplut aproape tot spațiul liber care mai era în interior. Se pare că acest lucru se întâmplă din cauza că potasiul din banane reacționează cu acidul din suc.

Pe TikTok circulă deja foarte multe provocări în care oameni de toate vârstele sunt îndemnați să mănânce banane și apoi să bea Sprite, în schimbul unei sume de bani. Cei mai mulți dintre cei care au acceptat să facă asta au avut parte de o surpriză. După doar câteva guri de suc, potasiul din banană a intrat în reacție cu ingredientele din suc și astfel a apărut instant senzația de greață. Aproape toți care acceptă provocarea devenită deja virală vomită sau regurgitează parțial fructul mâncat cu doar câteva minute înainte. Asta pentru că Sprite-ul aduce bule de gaz în stomac în timp ce banana le blochează în stomac și, de aici, senzația de vomă.

Iată câteva dintre clipurile care circulă pe internet:

@mattzworld

Banana sprite challenge ???????? ( read bio )

♬ original sound - Matt Corry

@chloe_dillon Reply to @cunnnntttt1 banana sprite challenge ???????? #challenge#bananaspritechallange#funny#fyp#viral ♬ original sound - Chloe Dillon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel