O cățelușă din Germania a fătat 17 pui

download
download

O căţeluşă din Germania a fătat 17 pui, spre marea bucurie a stăpânilor, care au resimţit totuşi din plin efortul de a hrăni cu biberonul o întreagă "armată" de căţeluşi, dat fiind că mama lor nu mai putea face faţă cererii.

Stăpâna căţeluşei din rasa Rhodesian Ridgeback a declarat luni că timp de patru săptămâni abia dacă a apucat să aţipească preţ de câteva minute, transmite Associated Press. Ramona Wegemann a povestit că, atunci când termina de hrănit ultimul căţeluş, primului îi era din nou foame.

Căţeluşa Etana a fătat opt femele şi nouă masculi, la 28 septembrie, la Ebereschenhof, în apropiere de Berlin. De cel puţin cinci ori pe zi, stăpâna i-a hrănit pe căţeluşi cu o formulă specială de lapte deoarece mama căţeilor nu ar fi putut face faţă atâtor guri de hrănit.

Wegemann a spus că atunci când o căţea fată atât de mulţi pui, mulţi dintre ei mor în prima săptămână. "Dar toţi căţeluşii noştri au supravieţuit. Este incredibil şi minunat", a spus femeia, în vârstă de 32 de ani, care recunoaşte totuşi că a avea grijă de atâţia pui este o activitate care îi mănâncă tot timpul. De aceea, Wegemann, care lucrează pe cont propriu ca psihiatru de câini, a luat o pauză şi s-a dedicat îngrijirii căţeilor, împreună cu soţul ei, informează Agerpres

Viaţa cuplului a fost dată peste cap de atâţia căţei, care au fost instalaţi în sufragerie şi dorm într-o cutie imensă. Desigur, au mari probleme în a-i identifica după nume. Femelele au fost botezate Bahati, Binta, Bahya, Bashima, Batouuli, Binki, Bora, Bisa, iar masculii se numesc Baakir, Banjoku, Belay, Bruk, Bundu, Bayo, Bukekayo, Biton şi Bulus. Toţi căţeii au primit nume africane deoarece câinii Rhodesian Ridgeback sunt o rasă de copoi african.

Soţii Wegemann şi-au propus să vândă cât mai mulţi căţei. Vânzarea unui exemplar cu 800 de euro abia dacă acoperă cheltuielile pentru veterinar, vaccinuri, hrană şi documente. Dna Wegemann speră să obţină măcar 1.000 de euro pentru fiecare căţel, dar spune că vrea să-i vândă doar familiilor cu copii, nu crescătorilor. Până în prezent, familia Wegemann a reuşit să vândă patru pui, iar pentru alţi doi au primit deja un avans.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel