Novak Djokovic, OPERAT. Cariera jucătorului, sub semnul întrebării

Novak Djokovic
Novak Djokovic

 Tenismanul sârb Novak Djokovic, fostul număr unu mondial, anunţă că este "pe drumul cel bun" în privinţa recuperării sale, după ce a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale la cotul drept , care i-a afectat evoluţiile din ultimii doi ani. 

"Nole", în vârstă de 30 ani, revenit în circuit în luna ianuarie, la capătul unei perioade de indisponibilitate de şase luni. El a dat publicităţii un mesaj prin care a dorit să îşi liniştească fanii, după ce presa a anunţat că a fost operat din nou într-o clinică din Elveţia. 

"Vă sunt dator cu câteva noutăţi în privinţa recuperării mele. M-am confruntat cu această accidentare în ultimii doi ani şi, în toată această perioadă, am văzut mulţi medici. Ca să fiu sincer, au existat opinii diferite, diferite diagnostice, sugestii diferite... Nu mi-a fost uşor să aleg ceea ce trebuie să fac", a precizat jucătorul sârb într-un comunicat postat pe site-ul său oficial. 

Scuzele pentru înfrângere 

"Am luat o pauză de şase luni, în sezonul trecut, sperând că voi reveni complet refăcut, însă din păcate am simţit în continuare dureri. Chiar mi-a lipsit competiţia, este în sângele meu şi trebuia să încerc la Australian Open", a explicat Djokovic, eliminat de sud-coreeanul Hyeon Chung în optimile de finală ale primului turneu de Mare Şlem al anului. 

"Oricum, am fost de acord, împreună cu echipa mea, că voi încerca metode diferite după ce termin în Australia şi acum câteva zile am acceptat să fac o mică intervenţie medicală la cot. Se pare că sunt pe drumul cel bun până la recuperarea completă. Este o călătorie destul de lungă, trebuie să spun. Am învăţat multe şi pentru asta sunt recunoscător. Întotdeauna am avut grijă de corpul meu şi am căutat cele mai naturale metode de a mă vindeca, iar corpul meu m-a răsplătit cu câţiva ani incredibili în circuit. Sunt super-pozitiv şi încântat să-mi continui recuperarea, pentru a mă putea întoarce în locul pe care îl iubesc cel mai mult: pe teren", a adăugat campionul sârb, cu 12 titluri de Grand Slam în palmares, aflat în prezent pe locul 13 în clasamentul ATP, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel