NETOPIA mobilPay a procesat peste 800.000 tranzacții în primul trimestru al anului, cu 40% mai mult față de T1 2013

NETOPIA mobilPay, lider local în domeniul plăților mobile şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online cu cardul din România, a procesat în primul trimestru al anului  810.000 tranzacții, cu circa 40% mai multe decât în primul trimestru al lui 2013.

NETOPIA mobilPay, lider local în domeniul plăților mobile şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online cu cardul din România, a procesat în primul trimestru al anului  810.000 tranzacții, cu circa 40% mai multe decât în primul trimestru al lui 2013. 

Creșterea raportată de companie se datorează atât apetitului evident al românilor pentru plățile online și mobile, dar și atragerii a peste 200 de noi comercianţi în platforma de plăţi în primele trei luni ale anului în curs.

Tot un motor de creștere important a fost și campania derulată de NETOPIA mobilPay în colaborare cu GarantiBank, în urma căreia orice comerciant client mobilPay care își deschide un cont la GarantiBank, primește automat comison 0 la procesare, timp de două luni.

Din totalul volumului de plăți procesate de NETOPIA mobilPay în primul trimestru al lui 2014, circa 700.000 au fost tranzactii online cu cardul,  iar restul de peste 110.000 au fost plăți mobile, prin SMS și mobile wallet-ul mobilPay.

„Începutul anului arată bine pentru piața de plăți online si mobile, am raportat creșteri la nivelul tuturor segmentelor pe care le operăm, dar ce ne bucură cel mai tare este că tot mai mulți români plătesc de pe telefoane, prin aplicația mobilPay MasterCard mobile. Rata de utilizare a aplicației crește constant, cu un avans de două cifre în primul trimestru al acestui an, față de primele luni de la lansare”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator al NETOPIA mobilPay.

În ceea ce privește tranzacțiile medii procesate în primul trimestru al anului, acestea sunt similare cu cele din 2013, respectiv 37 euro pentru plățile cu cardul, 7 euro pentru microplățile prin SMS și circa 40 de euro pentru plățile prin aplicația mobilPay MasterCard mobile.

Cea mai mare plată online cu cardul procesată de NETOPIA mobilPay în parteneriat cu GarantiBank în T1 s-a ridicat la peste 9000 de euro, pentru un zbor cu destinația Miami, achiziționat de o familie.

Conform estimărilor companiei, în 2014 piața de plăți online cu cardul va continua să crească, raportând creșteri de peste 20% față de 2013, și ajungând la aproximativ 8,5 milioane de tranzacții, cu o valoare de 350-370 de milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel