Netflix se teme pentru dublarea abonaților din Q1 2020

Netflix este una dintre puținele companii din lume care beneficiază de pandemie, datorită numărului mare de persoane care stau acasă pentru a se proteja.

Netflix este una dintre puținele companii din lume care beneficiază de pandemie, datorită numărului mare de persoane care stau acasă pentru a se proteja, transmite The Verge.

Chiar dacă actuala creștere a Netflix nu a început până la jumătatea lunii martie, când au început măsurile de restricție, mai multe filme și seriale originale care au devenit foarte populare au ajutat la o creștere a companiei, în primul trimestru al anului.

+15,6 milioane abonați

Serviciul din streaming a înregistrat acum 15,8 milioane de abonați, dublu față de estimarea de 7,2 milioane – o creștere de 22% într-un singur an. Netflix are acum 182 milioane de abonați în toată lumea, generând în actualul trimestru 5,77 miliarde de dolari.

Cu toate acestea, scrisoarea Netflix către deținătorii de acțiuni nu vede doar partea plină a paharului. În document se menționează că „un procent al creșterii cauzate de carantină va afecta creșterea organică pe mai mulți ani, rezultând într-o ascensiune mai înceată, după ce restricțiile sunt ridicate, țară cu țară".

Statisticile vor scădea

În scrisoare se mai spune că executivii se așteaptă ca „vizionările să scadă și creșterea de abonări să înceteze odată ce restricțiile se încheie, ceea ce sperăm că va fi în curând".

„La Netflix, noi suntem extrem de conștienți că suntem norocoși să avem un serviciu care este și mai important pentru oameni când sunt în casă, reușind să operăm de la distanță cu întreruperi minime pe termen mediu", a mai transmis compania.

Venituri așteptate, chiar și cu creșterea de abonați

„Ca alte servicii de divertisment prestate în case, am avut o creștere de vizionări și de abonări. În cazul nostru, acest lucru este dereglat de dolarul american, iar veniturile noastre internaționale sunt afectate, rezultând în veniturile așteptate în mod normal".

Compania Netflix va fi precaută în aceste timpuri, „reducând temporar numărul de inovații pe care le încercăm".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel