Natalie Portman va avea un copil

natalie-portman
natalie-portman

Natalie Portman s-a logodit recent cu un balerin şi coregraf francez, Benjamin Millepied, şi este însărcinată cu primul său copil, potrivit revistei People, citată de Reuters.

Actriţa în vârstă de 29 de ani l-a cunoscut pe coregraful francez în timpul filmărilor pentru producţia "Black Swan", recent lansată pe marile ecrane.

Millepied, născut în Bordeaux, Franţa, este prim-balerin şi coregraf la New York City Ballet, informează Mediafax

Actriţă, regizoare şi producătoare de film, Natalie Portman a debutat în rolul adolescentei rebele din pelicula "Léon", a lui Luc Besson, şi a continuat cu filme precum "Visând la Beverly Hills", "Ispita/ Closer", "Fantomele lui Goya" şi "V de la Vendetta".

Filmul "Black Swan", un thriller psihologic american în regia lui Darren Aronofsky, în care Natalie Portman joacă alături de Vincent Cassel, a deschis Festivalul de la Veneţia, anul acesta. În "Black Swan", Portman interpretează rolul unei balerine din New York a cărei obsesie pentru perfecţiunea tehnică i-a afectat mintea şi trupul. Portman este una dintre favoritele de anul acesta la premiile Oscar datorită acestui rol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel